Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ::: ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ?????? ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ?? ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ????? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ????????????


31/1/11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ..

1/31/2011 04:40:00 ΜΜ  ΣΤΟΧΟΣ  3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ. >>>>

Ανεπανόρθωτα έξέθεσε την δυνατότητα του Κράτους να αντιμετωπίσει τυχόν εξάρσεις (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) με μιά δήλωση του που εκθέτει και τους συμμετέχοντες σε αυτήν... Ο Παπουτσής παρακάλεσε δημόσια τους "φορείς και τις ενώσεις υπέρ των λαθρομεταναστών" να μην κάνουν φασαρίες... Κι αυτό υποτίθεται στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κατάστασης που μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα ενδεχόμενο νέο κύμα λαθρομεταναστών μετά τα γεγονότα της Βορείο Αφρικής και ιδιαίτερα της Αιγύπτου. Ο Παπουτσής μεταξύ άλλων δήλωσε...

"Απευθύνω έκκληση προς όλους τους φορείς και τις ενώσεις υπέρ των μεταναστών να αποτρέψουν τα μέλη τους από εκδηλώσεις που θα λειτουργούσαν ως εστίες έντασης» υπογράμμισε ο κ. Παπουτσής, καλώντας όσους θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους να το κάνουν, χωρίς να θίξουν την ασφάλεια του ελληνικού λαού, μεταφέρει καθεστωτικό μέσο.

Αν αυτή δεν είναι δήλωση ενός φοβισμένου και προσκυνημένου πολιτικού που εμφανίζεται "αφοδευμένος" μπροστά σοτυς γνωστούς κύκλους της άκρας αριστεράς, τότε θα μπορούσε να ήταν μόνο ανέκδοτο...

Στο προκείμενο της σύσκεψης, αν υπάρξει ροή μεταναστών, θα είναι υπό καθεστώς διεθνούς προσωρινής προστασίας, όπως προβλέπει ο νόμος είπε ο Παπουτσής, ενώ αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από την Αστυνομία και Λιμενικό σε στεριά και θάλασσα, ενώ έλεγχοι ταυτοπροσωπίας θα πραγματαοποιούνται σε όλους τους επιβάτες των πλοίων.
www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου