Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ 14










ΤΙ ΜΙΑ, ΤΙ ΔΥΟ, ΤΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός απέσπασε ως σύμβουλο οικονομικών στην Περιφέρεια Αττικής, τον τ. Αντινομάρχη Αττικής που είχε διορίσει ξανά τον εαυτό του στη Νομαρχία (βλ. (ΦΕΚ 782, 11-10-07)), κ. Χάρη Πασβαντίδη....

Ο κ. Γιάννης Σγουρός απέσπασε τον κ. Πασβαντίδη μέσα από τη Νομαρχία Αθηνών όπου και βρισκόταν εκεί ως....
υπάλληλος πλέον (μετά τον αυτοδιορισμό) και τον όρισε ως Σύμβουλο Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής.

Απορίες δημιουργούνται βέβαια, καθώς ο κ.Πασβαντίδης είχε τεθεί εκτός κομματικής δράσης του ΠΑΣΟΚ από τον Μ.Καρχιμάκη για ένα χρόνο, λόγο τον γεγονότων που συνέβησαν με την υποψηφιότητά του στην Αργυρούπολη. Πώς γίνεται δηλαδή, ενώ έχει διαγραφεί από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, να "αναβαθμίζεται" στην πολιτική "σκηνή";

Βέβαια μπορεί να μην είναι παράνομο να διορίζει κανείς τον εαυτό του ως υπάλληλο στη Νομαρχία όπου είναι αντινομάρχης, όπως επίσης μπορεί να μην είναι παράνομο να λαμβάνει κανείς δύο μισθούς από το δημόσιο, ως Δημοτικός Σύμβουλος και έναν ως Σύμβουλος Περιφέρειας, και αυτό γιατί, όπως έχει πει και η κ.Χούκλη στον κ.Βουλαγαράκη, δεν σημαίνει πως κάτι που δεν είναι ηθικά αποδεκτό είναι και παράνομο!

Αυτή τη στιγμή βέβαια αγαπητοί μας φορολογούμενοι, πληρώνετε πάλι στον κ. Πασβαντίδη δυο μισθούς, έναν με την ιδιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος και έναν ως Σύμβουλος Περιφέρειας.

Ποιος έφερε όμως κύριοι την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα; Εμείς ή εσείς και οι παρόμοιοί σας; Οι διπλοθεσίτες, πολυθεσίτες και βολεμένοι πολιτικοί που τάχα νοιάζονται για το καλό μας!



http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου