Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ??????/


Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010Στην Ελλάδα το σύστημα, βρίσκει πάντα την άκρη. Χαρακτηριστικά είναι τα δημοσιεύματα ημερήσιας εφημερίδας για το πώς ξένες εταιρείες consulting, με διασύνδεση με Έλληνα υπουργό που προέρχεται από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, «παρεμβαίνουν», υποδεικνύοντας πάντα τον «κατάλληλο» άνθρωπο (τους). Και να σου ξαφνικά ο εβραϊκής καταγωγής Δανιήλ Εσδράς, επικεφαλής του.....
ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»). Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει».

«Ψιλά γράμματα» για τον κύριο αυτόν φαίνεται ότι είναι το γεγονός ότι η ανεργία στην Ελλάδα στις αρχές του 2010 θα αγγίξει το 20% και ότι εκατομμύρια νέοι
Έλληνες θα είναι εκτός αγοράς εργασίας. Δηλαδή, οι Έλληνες, ίσα και όμοια με τα στοιχεία του τυχοδιωκτικού συρφετού των οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τους δρόμους των πόλεών μας σε κολαστήρια. Φυσικά, υπάρχει και η πολιτική ορθότητα: ο «πολιτικά ορθός» κ. Εσδράς, μας λέει ότι «εδώ στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι μας φταίει ο αλλοδαπός. Δεν μας αρέσει ο,τιδήποτε διαφορετικό: ο ανάπηρος, ο τοξικομανής, ο προφυλακισμένος, ο ομοφυλόφιλος, ο Ρομά, η γυναίκα, το παιδί, ο ηλικιωμένος». Τα παραπάνω δεν επιδέχονται σχολιασμού... Και κάτι τελευταίο για να καταλάβετε που το πάνε όλοι αυτοί: «Δεν χρειάζεται να μάθουν μόνο οι μετανάστες ελληνικά και πχ τι είναι επιτάφιος, αλλά και εμείς πρέπει να αποδεχθούμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες τους, πχ ότι χρειάζεται και ένα τζαμί ή ένα μουσουλμανικό νεκροταφείο. Επίσης, πρέπει τα παιδιά από το δημοτικό να παρακολουθούν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων υποχρεωτικά». Πολλά «πρέπει» (ποιος θα τα ορίσει αυτά και δη αυτοβούλως;), να και το «υποχρεωτικά». Ο λανθάνων ολοκληρωτισμός της πολιτικής ορθότητας, σε όλο του το μεγαλείο.
Ορκωμοσία χωρίς Ευαγγέλιο
Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας κύριος Καμίνης, θα είναι ο πρώτος στην σειρά δημάρχων της Αθήνας, ο οποίος θα ορκιστεί με πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο, ακολουθώντας το παράδειγμα του συναδέλφου του της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Το ανακοίνωσε την εβδομάδα που πέρασε, καθώς η ορκωμοσία είναι στις 29 του μηνός, σε συνάντηση που είχε με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Ε βέβαια... Τι σόι νεοταξικός δήμαρχος θα ήταν, αν ορκιζόταν στο Ευαγγέλιο; Αυτά τα πράγματα κάνουν "τζιζ" για τους εκλεκτούς της παγκοσμιοποίησης. Άκου εκεί θρησκείες και πράσινα άλογα! Πρέπει να παταχθούν άμεσα (εκτός από κάποιες συγκεκριμένες, οι οποίες έχουν επιλεκτικές συγγένειες με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης). Φυσικά, αυτό δεν ήταν το μόνο θέμα το οποίο συζητήθηκε, καθώς όπως μαθαίνουμε, τέθηκαν επί τάπητος και μια ακόμη σειρά θεμάτων, όπως οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων, οι οποίοι σίγουρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται στην Αθήνα μέσα στο 2011. Κυκλοφορεί μάλιστα μία φήμη, ότι το... φετινό gay pride, το οποίο φυσικά θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα έχει χαρακτήρα... γαμήλιας δεξίωσης, καθώς την ίδια ημέρα ο Δήμος θα πραγματοποιήσει τους πρώτους γάμους ομοφυλοφίλων στην πόλη μας... Να τους χαιρόμαστε λοιπόν, μια και φαίνεται ότι μπαίνουν με... άγριες διαθέσεις! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου