Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ..... ΚΑΙ...... ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!!!


 Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011



Μπράβο στον Πρόεδρό μας!

Δηλαδή όποιος αποδειχθεί (λογιστικά προφανώς) οτι ήταν φοροφυγάς θα πρέπει να μην μπορεί να νοσηλεύεται στα δημόσια νοσοκομεία.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

Αρχίστε λοιπόν απο τους προέδρους
οργανισμών, Νοσοκομείων(οι οποίοι αποδεδειγμένα λογιστικά αγόραζαν τις προμήθειες των νοσοκομείων ή των οργανισμών που διοικούσαν σε υπερ-πολλαπλάσια τιμή απο την τιμή σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα), Δημάρχους(οι οποίοι αποδεδειγμένα λογιστικά πήραν τον δήμο τους με χρέος 100 και το έφτασαν 2, 3, 5, 8 φορές επάνω) υπουργούς(οι οποίοι αποδεδειγμένα λογιστικά πήραν το υπουργείο τους με χρέος Α και το έφτασαν 2Α, 3Α, 5Α, 8Α) ΚΛΠ , to make the long story sort, που λένε και οι εγγλέζοι, τα παραδείγματα γεμίζουν βιβλιοθήκη εξάλλου. 


   Όποιος επί θητείας του κ. Πρόεδρε έκανε ή παρέδωσε κάτι από τα παραπάνω να μην έχει το δικαίωμα να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο.

   Αυτή η απόφαση παρακαλούμε να του κοινοποιηθεί με επίσημο κρατικό έγγραφο γαι να το μάθουμε και εμείς και φυσικά να αποκλειστεί από οποιοδήποτε αξίωμα ΔΙΑ ΒΙΟΥ.

   Αυτή η ξεφτίλα για όλους αυτούς πού έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση για την τιμωρία που προτείνεται μας είναι αρκετή κ. πρόεδρε. 
   'Ετσι και αλλιώς η υγεία τους δεν θα είναι σε κίνδυνο, όλοι τους προτιμούν ιδιωτικά νοσοκομεία(ίσως γιατί ξέρουν όλοι κάποιον διοικητή νοσοκομείου).    
   Φράγκα έχουν αρκετά έτσι κι αλλιώς και δεν πρόκειται να τους τα πάρετε πίσω.   
   Δεν είναι βέβαιο ότι ισχύει το ίδιο για τους φοροφυγάδες.
   Εν αναμονή της εκτέλεσης της διαταγής σας,

Με σεβασμό και τιμή,

Πρες τρικς - http://presstricks.blogspot.com/

ΥΣ1. Ισως σας ενδιαφέρει η περιπέτεια του κυρίου της φωτογραφίας, ένας απο τους χιλιάδες απλούς Έλληνες φεσωμένους απο το Ελληνικό δημόσιο γιατί τα λεφτά πέταξαν σε κάποιες άλλες τσέπες..
  
Στο νοσοκομείο Τρικάλων ο απεργός πείνας Απόστολος Γεροκώστας:http://mpouxounsta.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html
Αναγνώστης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου