Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ .....ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ......ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΡΕ............


Η Ευρώπη προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε χαραμοφάηδες, τεμπέληδες και ανίκανοι...Θα πεθάνουμε της πείνας; Δεν νομίζω !

Η Ελλάδα μπορεί να καλλιεργήσει τα πάντα και να παράγει κρέας και γάλα για όλο τον λαό...

Να οργανώσουμε από την αρχή τη χώρα μας, να φτιάχνουμε τους υπολογιστές μας, τα αυτοκίνητα μας, μόνοι μας, υπάρχουν εκατοντάδες Έλληνες εφευρετικοί και ικανότατοι βιοτέχνες, που μπορούν να φτιάξουν τα πάντα. Ηλεκτρικό ρεύμα μπορούμε να έχουμε άφθονο και φθηνό, εκμεταλλευόμενοι τον ήλιο και τον αέρα, οικοδομικά υλικά παράγουμε και μπορούμε να χτίσουμε σπίτια για όλους.

Να ξαναφτιάξουμε μικρές και μεγαλύτερες βιοτεχνικές μονάδες, που να φτιάχνουν όλα αυτά που αγοράζουμε πανάκριβα στα σούπερ μάρκετ και εισάγουμε από άλλους. Να υπάρχουν έτσι δουλειές για όλους και όλοι να δουλεύουν για να τρέφονται όλοι.
Η Ευρώπη προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε χαραμοφάηδες, τεμπέληδες και ανίκανοι. Κι από αυτά είμαστε. Αλλά δουλεύουμε περισσότερες ώρες από όλους τους και παίρνουμε τα λιγότερα χρήματα από όλους τους. Τα σούπερ μάρκετ μας είναι τα πιο ακριβά της Ευρώπης κι ομώς: και σπίτια έχουμε οι περισσότεροι και εξοχικά και γλεντάμε σε ταβέρνες και κερνάμε όλη την παρέα, άμα γουστάρουμε και δίνουμε στα παιδιά μας περισσότερα από όσο χρειάζονται, στα παιδιά στα φανάρια και στους ζητιάνους. Είναι να μη μας πιάσει το φιλότιμο. Τι έχουν από όλα αυτά οι Ευρωπαίοι; ΤΙΠΟΤΑ ! Χώρια που φθονούν:
  • την ιστορία μας
  • τις παραλίες μας και …
  • τις χωριάτικες σαλάτες μας !
ΝΑΙ και δουλεύουμε και χαραμοφάηδες είμαστε. Και την ζωή την παίρνουμε κι από την καλή και από την ανάποδη. Αφού μπορούμε να παράγουμε τα πάντα και να ζούμε τη ζωή μας σαν άνθρωποι, γιατί δεν το κάνουμε; Γιατί οι επί χρόνια κυβερνήσεις μας αποφλοιώνουν, μας ευνουχίζουν και μας στερούν τη δυνατότητα παραγωγής, και μετά "θρηνούμε" που οι επιστήμονες μας φεύγουν στο εξωτερικό;
  • Έχουμε τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο και διαλύουμε την Ολυμπιακή
  • Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο και εξαθλιώνουμε τα νοσοκομεία.
  • Έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο και Έλληνες ναυτικούς ανέργους…
Εμείς μπορούμε το καλύτερο, οι πολιτικοί μας, κατορθώνουν το Xειρότερο.

Άλλο ένα ταλέντο μας…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου