Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΕΣ ΜΙΖΕΣ , ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ....... ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!!!!!


Πείτε την αλήθεια για το λογαριασμό.ΤΩΡΑ!

Άρχισαν τα όργανα! Κλίμα για το ταξίδι Παπανδρέου στο Παρίσι στις 6 Ιανουαρίου έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν οι Γάλλοι,που ούτε λίγο ,ούτε πολύ μας έχουν "φορέσει" καπέλο τις έξι φρεγάτες  Fremm.

Επειδή η ψυχολογική κατάσταση των πολιτών είναι σε ...έκρυθμη κατάσταση,η κυβέρνηση πριν κάνει οποιαδήποτε δεσμευτική για τη χώρα κίνηση πρέπει να ενημερώσει υπεύθυνα και σοβαρά:
*Πόσα χρήματα θα κοστίσει η αγορά. Με στοιχεία συγκεκριμένα κι όχι με γενικολογίες και "εκτιμήσεις" .Ο...τιμοκατάλογος της εταιρείας τι γράφει.


*Ποια ακριβώς ,αλλά ακριβώς όχι με ανοησίες του στυλ "θα πάρουμε τη Πόλη", επιχειρησιακή αναγκαιότητα εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες φρεγάτες. Αγοράζονται -αν αγοραστούν- για το Αιγαίο και τις ελληνικές επιχειρησιακές ανάγκες ή απλά γιατί το Γαλλικό ΠΝ τις "έκοψε" για λόγους οικονομίας και κάπου πρέπει να τις πουλήσει.

*Ποια είναι η επίσημη θέση του ΓΕΝ. Να μας πουν επωνύμως οι ναύαρχοι αν τους εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα πλοία,για να καταγραφεί η άποψή τους.

*Πόσο είναι το κόστος χρήσης των φρεγατών. Συγκεκριμένα με νούμερα. Πόσα άτομα πλήρωμα χρειάζεται η επάνδρωσή τους,όλα τα οικονομικά στοιχεία για να διαπιστώσουμε πόσο ακριβός ή φθηνός θα είναι κάθε απόπλους από το Ναύσταθμο.

Επειδή η σημερινή κυβέρνηση μας "φόρτωσε" ήδη στα καλά καθούμενα 1,3 δις ευρώ για την αγορά δύο νέων υποβρυχίων, τα οποία δεν τα θέλαμε και γι΄ αυτό ψάχνουμε να τα πουλήσουμε,καλό θα είναι ο πρωθυπουργός όταν θα βρεθεί στο Παρίσι, να έχει στο νου του ότι όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν με απόλυτη σαφήνεια και στοιχεία.

Οι εποχές της "εξοπλιστικής διπλωματίας", αν δεν το 'χουν καταλάβει τελείωσαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου