Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΞΑΝΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !


Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι «το εκτελεστικό όργανο της εγκληματικής οργανώσεως του διεθνούς Σιωνισμού, που εδρεύει στην μεγάλη υπερατλαντική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, γνωστής ως Γκαχάλα (...) και που αποτελεί υπερστοά, η οποία εμφανίζεται ως δήθεν παγκόσμιο think tank (δεξαμενή σκέψης), ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί ένα αίσχιστο Διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως,που απεργάζεται την διάλυση του έθνους-κράτους και....
την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης»,τονίζει σε πρόσφατα μηνύματα του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Τι άραγε από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και ξεσηκώθηκαν οι μασωνικές και εβραϊκες οργανώσεις ανα τον κόσμο.Ενω το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση επ αυτου… 

Ο σκληρός πυρήνας του εκτελεστικού οργάνου της Γκαχάλα, συνεχίζει ο μητροπολίτης, «αποτελείται από επίλεκτα στελέχη του αμερικανικού εβραϊκού λόμπι, καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος ».
To ΔΝΤ και οι Εβραίοι
Εβραίοι βρίσκονται, μας υπενθυμίζει, και πίσω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σε εγκύκλιό του εν όψει της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ διερωτάται: «Πότε επί τέλους θα κατανοήσωμεν ότι ο σιωνιστικός αμερικανικός παράγων απεργάζεται την καταδολίευσιν της εθνικής ανεξαρτησίας και της οικονομικής μας ευρωστίας καθώς και παγκόσμιον κυριαρχίαν εις όλα τα επίπεδα», μιλώντας πάλι για «επιχειρησιακόν βραχίονα του πανισχύρου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ » και ζητώντας «να αποσκορακίσωμεν επί τέλους τον ιμπεριαλιστικόν,σιωνιστικόν αμερικανικόν παράγοντα,εκδιώκοντες τας αλλοτρίων συμφερόντων στρατιωτικάς βάσεις εκ της χώρας».
Σε άλλη ανακοίνωσή του ο Ιεράρχης κατηγορεί για τις στοές την Αγγλία και τους Αγγλους. «Η σαφώς μυστηριακή, συνωμοτική, σατανιστική, σιωνιστικήοργάνωση ιδρύθηκε ως όργανο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας,που με αίμα,ατιμίες και δάκρυ,οι Αγγλοι την άπλωσαν σε όλη την Γη, και για να μπορούν να εξουσιάζουν τους λαούς των πέντε ηπείρων»... Μετά αρχίζουν τα ονόματα: «Ο Θεός της Μασονίας είναι ο ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος), δηλαδή ο Εωσφόρος,Διάβολος,Σα- τανάς, Βεελζεβούλ, Βελίαλ, Δαίμονας» ή όπως αλλιώς αναφέρεται κάθε φορά στην Παλαιά Διαθήκη.
Υπερβολές ή αλήθειες;υποκρισία ή ηρωϊσμος;Θα ρώταγε κάποιος αναφορικά με τα παραπάνω.Αν ανατρέξουμε στις γραφές και αξιολογήσουμε τη σημερινή πολιτοκοοικονομική κατάσταση παγκοσμίως θα συμπεράνουμε ότι ο Ιεράρχης μάλλον δίκαιο έχει έστω και εάν εκφράζεται αιχμηρά για τα κάθε είδους συμφέροντα που διοικούν σήμερα την ανθρωπότητα.
Το σχόλιο σας…;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου