Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!





Τα προβλήματα που καλούμαστε να επιλύσουμε και να αντιμετωπίσουμε σήμερα εμείς οι Έλληνες είναι πολλά και δύσκολα, τα οποία γιγαντώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή, να φαίνετε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, απεναντίας όμως, μπορούμε να κάνουμε αντιστροφή των προβλημάτων σε αυτούς που τα......
δημιούργησαν, το θέμα είναι ποιος θα ηγηθεί αυτής της αντιστροφής.


Παρακάτω αναφέρω, όσο γίνεται ποιο περιληπτικά τα προβλήματα της χώρας και κατ΄ επέκταση της Ευρώπης:

Η κατοχή των Κυπριακών εδαφών, από τις δυνάμεις του Αττίλα και η παγκόσμια επιβεβαίωση ότι, η Τουρκία έχει το δικαίωμα να υφαρπάζει ξένα εδάφη, στα οποία υπάρχουν όχι τουρκικές, αλλά ακόμα και μουσουλμανικές μειονότητες, καθιστά την χώρα αυτή, σαν τον ευρωβαλκανικό μπαμπούλα.

Η παγκόσμια αδικία από μέρους κρατών και κυρίως των Αμερικανών να ονομάσουν τα Σκόπια Μακεδονία, με μοναδικό σκοπό την χειραγώγηση του ψευδοκράτους και των πολιτών αυτού εις βάρος της Ελλάδος και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, αποτελούν για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου, το ξεκίνημα της νέας παγκόσμιας τάξης.

Η συνεχής αμφισβήτηση από την μεριά της Τουρκίας, των δικαιωμάτων
της χώρας μας στο αιγαίο, με απειλές πολέμου, επεισόδια, και γκρίζες ζώνες, φανερώνουν για πρώτη φορά μπροστά στην παγκόσμια σκηνή, ότι Τουρκία και Αμερική θα παραχαράξουν τα σύνορα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Και τέλος η Θράκη, η αλλιώς η χρυσή πύλη όπως την ονομάζουν οι τούρκοι, εδώ λοιπόν παίζεται το μεγάλο παιχνίδι σε αυτήν την περιοχή της Ελλάδος και κατ’ επέκταση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήδη από το 1878 (Συνέδριο του Βερολίνου) είχε ως κύριο της στόχο την διατήρηση του πολυσυζητημένου ‘μουσουλμανικού τόξου’ που θα της έδινε μια οριζόντια πρόσβαση στα βαλκάνια. Το ‘μουσουλμανικό τόξο‘ δεν είναι μια αφαιρετική έννοια. Γίνεται καλύτερα κατανοητό και επιβεβαιώνετε έμπρακτα από τις μυστικές επιστολές του Σουλτάνου, προς τον Κωνσταντίνο Καραθοδωρή, πληρεξούσιο της Υψηλής Πύλης και αντιπρόσωπο της στο Συνέδριο. Ο Σουλτάνος, αν και έχασε τον πόλεμο με την Ρωσική Αυτοκρατορία θέτει ζήτημα κόκκινων γραμμών στις εδαφικές διαπραγματεύσεις. Δηλαδή ήθελε να διατηρήσει την συνεκτικότητα των μουσουλμανικών πληθυσμών που περνούν από το κάτω μέρος της Βουλγαρίας, μέσα από την Αλβανία και καταλήγουν στην Σερβία, με απώτερο σκοπό βέβαια τον στραγγαλισμό της Ρωσίας, αυτήν την φορά όχι με όπλα.

Η Τουρκία λοιπόν, από δικά μας λάθη και μόνο επανέρχεται πιο δυναμική και ενισχυμένη, στην προσπάθεια διείσδυσής της στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε και ο τεμαχισμός της σε 6 νέα κράτη, έφεραν την Τουρκία και την Αμερική ποιο κοντά παρά ποτέ στο μεγάλο όνειρο, τον στραγγαλισμό της Ρωσίας και της Ελλάδος.


Φτάνοντας τώρα στον 21ο αιώνα, αυτή η μακροπρόθεσμη στρατηγική των δύο αυτών παγκόσμιων εγκληματιών έγινε πλέον ολοφάνερη, από τον ίδιο τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και το βιβλίο του, ‘Το Στρατηγικό Βάθος .Η Διεθνής θέση της Τουρκίας.’

Και συγκεκριμένα αναφέρει στο βιβλίο του ότι, Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι της Τουρκίας στα Βαλκάνια, είναι η ισχυροποίηση της Βοσνίας και της Αλβανίας μέσα σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και η δημιουργία ενός διεθνούς νομικού πλαισίου, που θα θέσει υπό την προστασία του τις εθνικές μειονότητες της περιοχής. Στο νομικό αυτό πλαίσιο η Τουρκία, πρέπει να επιδιώκει συνεχώς την εξασφάλιση εγγυήσεων, που θα της παρέχουν το δικαίωμα παρέμβασης στα ζητήματα που αφορούν τις μουσουλμανικές μειονότητες των Βαλκανίων. Η νομιμότητα της επέμβασης της Κύπρου, που αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα στην σύγχρονη εποχή, κατέστη δυνατή εντός τέτοιου νομικού πλαισίου.


’Η προσπάθεια της Τουρκίας, να ξανακάνει ότι έκανε στην Κύπρο και στην Θράκη, είδη άρχισε από καιρό, πρώτα με ψυχολογική, ηθική και ιδεολογική αποξένωση του ντόπιου μουσουλμανικού πληθυσμού, από τον υπόλοιπο ελληνικό χώρο και τώρα βρίσκεται ήδη στο δεύτερο στάδιο, με τακτικές οικονομικής διείσδυσης τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή, με σκοπό ουσιαστικά την μετατροπή της μειονότητας σε κοινότητα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
1. Να μην υποκύψουν, ποτέ οι κύπριοι σε οποιοδήποτε σχέδιο αποδοχής του τουρκικού εγκλήματος και να διατηρήσουν ζωντανό σε διάφορα φόρα, τον εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας ως δύναμη κατοχής, έτσι ώστε, όταν θα περάσει ο ρόλος των αμερικανότουρκων στην περιοχή, να αποκτηθεί και πάλι το κατεχόμενο μέρος, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

2. Να μην υπογράψουμε ποτέ, οποιοδήποτε κείμενο και συμφωνία που θα έχει τον όρο Μακεδονία η παράγωγο της για το κράτος των Σκοπίων, έτσι ώστε να μην μπορεί ποτέ να νομιμοποίηση τα οποιαδήποτε επεκτατικά της συμφέροντα η Αμερική, διότι στην οποιαδήποτε επερχόμενη αλλαγή που θα συντελεστεί σύντομα από τους ρώσους και όχι μόνο, θα καταρρεύσει το ψευδοκράτος εκεί που ήταν στην αρχή, δηλαδή στο απόλυτο τίποτα, οποιαδήποτε υποχώρηση της Ελλάδος έναντι του ονόματος, θα ισοδυναμεί με απόλυτη εθνική προδοσία.


3. Να μην δεχτούμε σε καμία περίπτωση, να κάνουμε το αιγαίο μπανιέρα των τούρκων, δίνοντας τους ανύπαρκτα δικαιώματα υπό την απειλή της οικονομικής κρίσης, κάνοντας συγχρόνως παγκόσμιο σύνθημα ΄΄όχι εμείς πετρέλαια, πετρέλαια κανένας΄΄ και μην πέφτετε στην μεγάλη παγίδα ότι, με τα πετρέλαια του αιγαίου θα σωθούμε οικονομικά και για αυτό τον λόγο, πρέπει να βάλουμε τους τούρκους συνεταίρους, το αντίθετο μάλιστα, θα χάσουμε μια για πάντα την ομορφότερη και μεγαλύτερη Ελληνική λίμνη.

4. Να φυλάξουμε άμεσα την περιοχή της Θράκης, κάνοντας τα παρακάτω:

Α. Άμεση απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου και των δηλωμένων τούρκων πρακτόρων.

Β. Εφαρμογή των νόμων περί τάξης και εθνικής κακόβουλης ενέργειας, σε όλους τους κατοίκους ανεξαιρέτως.

Γ. Να γίνει με την μορφή δημοψηφίσματος, επίσημη ατομική καταχώρηση και δήλωση του κάθε πολίτη, εάν επιθυμεί παρά την όποια διαφορετική θρησκευτική του ιδιότητα, να κατέχει τον τίτλο και την ταυτότητα του Έλληνα, όσοι δηλώσουν επίσημα ότι είναι και αισθάνονται τούρκοι, να χάσουν όλα τα δικαιώματα που έχουν σαν έλληνες πολίτες και να ενταχθούν στο σχέδιο οικονομικών μεταναστών, για να εξετασθεί εκ νέου, εάν τους δοθεί άδεια παραμονής η όχι.

Εάν δεν πάρουμε γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα, κατά όλων αυτών, που με τον έναν η τον άλλο τρόπο δημιουργούν πληγές και αιμορραγία στο σώμα της πατρίδος, σύντομα θα την δούμε να ξεψυχάει και το χειρότερο θα είναι ότι, αυτοί που θα την σκοτώσουν, δεν θα παραβρεθούν στην κηδεία της.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου