Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΙΧΩΡ .......ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!


Στον Ιχώρ γίνεται αναφορά από πολλούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφούς και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό.

Η ουσία Ιχώρ (ή Ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.
Ο κώδικας Ιχώρ αναφέρεται σε κείμενο του...
Ομήρου ("ρέε δ' άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην". -Ιλιάδα Ε 340 και Οδύσσεια 405),
του Πλάτωνα ("Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρα συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα". -Πλάτων : Τιμαίος 39,3)
και του Πυθαγόρα ως "θείας ουσίας" που υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων και τους προστατεύει από κάθετί που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση ή μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα.
Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες "... είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότερα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα".
Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.
Είναι η ουσία που έρρεε στο αίμα των Ολύμπιων Θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων.
Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν
Ελληνικά γονίδια.Η Ελληνική μυθολογία με αναφορά της στον Γίγαντα Τάλω γράφει ότι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο Ιχώρ.
Ο Ιχώρ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.
Πρίν μερικά χρόνια Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν τα συντρίμια ενός ιπταμενου δίσκου και σε ένα από τα κομμάτια του ήταν γραμμένη με αρχαιοελληνική γραφή η λέξη..."ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ". Άν όλα αυτα είναι αλήθεια τότε ενισχύεται η άποψη ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Ανδρόμεδείων, που πριν μερικά εκκατομύρια χρόνια, μαζί με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, κατοίκησαν στη Γη.
Η περιοχή που διάλεξαν για να μείνουν τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ (σύμφωνα με τον συγγραφέα Κεραμυδά Ανέστη) και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά.Αυτό χρονολογείται 30.000 και πλέον περίπου χρόνια.
Που σημαίνει πως οι Έλληνες δεν έχουν καμμιά σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως την περιγράφει ο Δαρβίνος και ούτε είναι απόγονοι των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι Σιωνιστές.Τελευταία Γάλλοι Βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο D.N.A υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικους.
Ο Ιχώρ μεταδίδεται από τον άνδρα!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε τι οφείλεται το μένος κατά των Ελλήνων και γιατί είμαστε στο στόχαστρο της Παγκοσμιοποίησης.
Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί προσπαθούν 2000 χρόνια και πλέον τις προσμείξεις, την διάβρωση και την αφομοιωσή του.
Άδικα όμως ταλαιπωρούνται και άδικα μας ταλαιπωρούν και αυτό γιατί ο Ιχώρ είναι ουσία αναλείωτη αύθαρτη και αθάνατη!

Ι = σταθερό
Χ = γήινο
Ω = αιώνιο
Ρ = ροή χωρίς τέλος

ΚΣ ΚΣ

Θα προσέθετα στην ερμηνεία το πετραδάκι μου φίλε ΚΣ ΚΣ
Ι = εκ των άνωθεν κατευθυνόμενη απροσδιόριστη ουσία (Ιησούς)
Χ = με προορισμό γήινο και υλικό (Χριστός)
Ω = εκ του σύμπαντος, ή του παντός, ή του θεού
Ρ = ρέουσα, προερχόμενη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου