Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΤΙΑ ....ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣΟΝΟ ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!!...ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ...Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ , Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ , Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΛΠ . ....ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ...ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ...!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τραγωδία και Βατερλό για τη χώρα την απόφαση της κυβέρνησης προσθέτοντας ότι «δημιουργεί δεδικασμένο στον οποιοδήποτε, για να εκβιάζει».

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα κατάργησης της Βουλής; Αυτό σημαίνει εσχάτη προδοσία για όσους ξέρουν να διαβάζουν το Σύνταγμα. Ο ΛΑΟΣ εξετάζει εξαιρετικά σοβαρά την περίπτωση να καταθέσει μήνυση εναντίον των...
υπουργών που το αποφάσισαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Νωρίτερα, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πρωτόπαπα και του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «υποχώρησε μπροστά σε 280 εκβιαστές εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και στέλνοντας το μήνυμα ότι όποιος έρθει στην Ελλάδα και εκβιάσει μπορεί να πάρει ότι θέλει».

«Αν κάποιοι ήθελαν νεκρό ή ονειρεύονταν μαζική νομιμοποίηση, απογοητεύτηκαν», απάντησε ο κ. Πρωτόπαπας. «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι αλλά απελπισμένοι άνθρωποι» σχολίασε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.


http://peripatris.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου