Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ....ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ....ΓΕΛΙΑ !!!!!!



Η Public Issue καταγράφει επίσημα(ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!) ποσοστό του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή αμέσως μετά τα τηλε-κόμματα. Εντός του μηνός Φεβρουαρίου παρατηρείται… διπλασιασμός της δυναμικής μας!

Το ρεύμα του κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή” στην ελληνική κοινωνία είναι....
τόσο ισχυρό, που – όπως είχαμε προβλέψει – ήταν αδύνατο να αποκρύπτεται επί μακρόν από τους δημοσκόπους. Έτσι σε δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινή εμφανίζεται επίσημα ποσοστό της Χρυσής Αυγής,αμέσως μετά τα τηλε-κόμματα των οικολόγων, της Ντόρας και του Κουβέλη. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έρευνα καταγράφει τις ανοδικές τάσεις της Χρυσής Αυγής, που φέρεται να διπλασιάζει τη δυναμική της από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2011. Φυσικά το ποσοστό 1% είναι εικονικό – ποσοστό που αποδίδεται και στο κόμμα των αριστεριστών “ανταρσυα” – και δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί κάτι διαφορετικό, καθώς πρώτο μέλημα των δημοσκόπων είναι ο περιορισμός και η περιθωριοποίηση αυτού του ρεύματος, που τείνει πλέον να γίνει ανεξέλεγκτο.

Σε γενικές γραμμές η εν λόγω έρευνα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της “συγκυβέρνησης” ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, καθώς χαρίζει στον Γιωργάκη 6,5 βαθμούς διαφορά από την ΝΔ και στο τηλεπτώμα του Καρατζαφέρη το απίστευτο και ανύπαρκτο ποσοστό του 9%! Τα παραπάνω νούμερα, όπως και το 1% που αποδίδεται στο κόμμα μας, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα που διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική κοινωνία. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός της εμφάνισης ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε επίσημη δημοσκόπηση των καναλιών της διαπλοκής και της πλουτοκρατίας είναι βαρυσήμαντο. Αποδεικνύει ξεκάθαρα πως η συνωμοσία της σιωπής έχει σπάσει και η δυναμική μας έχει ξεφύγει από τα στεγανά του Συστήματος. Με συνεχή πολιτική δράση και με τις κατάλληλες κινήσεις από το επιτελείο του Κινήματος, στο προσεχές διάστημα είναι εφικτό το υπάρχον ρεύμα να γιγαντωθεί.

Επιτροπή Εθνικής Μνήμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου