Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ???Ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των δύο αστυνομικών που έπεσαν στο καθήκον την 01-03-2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς και τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.


Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, δέχτηκε σήμερα το πρωί τον επιχειρηματία ώστε να παραλάβει ο ίδιος την προσφορά του. Συγκεκριμένα ο κ. Μελισσανίδης παρέδωσε τέσσερις επιταγές, συνολικού ύψους 200.000 ευρώ, δηλώνοντας ότι με τη χειρονομία αυτή εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους Αστυνομικούς, που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη για τη συγκινητική, όπως χαρακτήρισε αυτή χειρονομία, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στηρίζουν ηθικά τους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου