Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ,ΤΟ ΑΕΡΙΟ , ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΛΠ ????? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ...........που πουλανε καλασνικοφ ????


Σε μια εποχή σκληρής λιτότητας και περικοπής μισθών όλος ο ελληνικός λαός στερείται… Όλος; Όχι ακριβώς! Για τους ημέτερους κρίση δεν υπάρχει, ούτε περικοπές, ούτε λιτότητα! Απόδειξη οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από τη μισθοδοσία της ΕΘΕΛ και από την καρτέλα ενός οδηγού, ο οποίος εδώ και καιρό εκτελεί καθήκοντα σοφέρ του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου. Ο εν λόγω οδηγός, που ως σοφέρ δεν.....
οδηγεί λεωφορείο αλλά τη διευθυντική μερσεντές, όπως μπορείτε να δείτε έχει βασικό μισθό 1660 ευρώ, ο οποίος με τα επιδόματα φτάνει στα 2243 ευρώ βασικές αποδοχές. Το ποσό αυτό αυτομάτως διπλασιάζεται από υπερωρίες που κυμαίνονται από 2072 ευρώ (Μάιος 2010) έως και 2756 (Ιούνιος 2010).
 Αποτέλεσμα, οι συνολικές αποδοχές του σοφέρ να υπερβαίνουν τα 4.000 ευρώ και καμιά φορά να πλησιάζουν και τα 5.000 το μήνα!
Εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση να πληρώνονται τόσο καλά οι οδηγοί των διευθυντών, είμαστε οι τελευταίοι που θα μιλήσουμε για μειώσεις μισθών ή μισθούς πείνας! Απορούμε όμως, πώς είναι δυνατόν όταν η ΕΘΕΛ πάει κατά διαόλου (όπως λέει η κυβέρνηση) και ζητάνε από τους εργαζόμενους της εταιρείας να αποδεχθούν κουρέματα μισθών ώστε να «σωθεί» και να παραμείνει «δημόσια», την ίδια ακριβώς στιγμή για κάποιους να γίνονται τέτοιες προκλητικές εξαιρέσεις! Επίσης έχουμε μια απορία: από τον Δεκέμβριο του 2010, διορθώστε μας εάν κάνουμε λάθος, κόπηκαν ή όχι οι υπερωρίες των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ; Γιατί, εάν κόπηκαν, τότε πώς είναι δυνατόν ο σοφέρ του διευθύνοντα συμβούλου να λαμβάνει κανονικά και αυτόν τον μήνα υπερωρίες 2207 ευρώ;

Αυτά τα ολίγα είχαμε να πούμε, αναμένουμε απαντήσεις, εξηγήσεις, διαψεύσεις, ό,τι έχει ο καθένας υπεύθυνος να μας πει…
.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου