Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ..........
Η Κίνα έχει ένα σοβαρό και αυξανόμενο αριθμό επιστημονικών οργανώσεων έρευνας για τα UFO που η δράσεις τους προστατεύονται από την Εθνική Εταιρεία των Εξωγήινων ερευνών, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια. Αυτή η Εθνική Εταιρεία χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση.

Στη φωτογραφία ο Κ.Shili επιδεικνύει τα σχέδια του για εξωγήινους στην ανθρώπινη μορφή.
Στην οργάνωση υπάρχουν μόνο επαγγελματίες επιστήμονες και...

μηχανικοί όπως επίσης απαιτείται να έχουν διδακτορικό στην επιστήμη και έχουν πολλές δημοσιευμένες εργασίες. Περίπου το ένα τρίτο όλων των μελών της οργάνωσης είναι επίσης μέλη της κυβέρνησης της Κίνας.

Η Κινέζοι επιστήμονες ερευνητές δηλώνουν δημόσια ότι η μελέτη και πολιτική για Εξωγήινους δεν είναι στο περιθώριο, όπως στην περίπτωση της Δύσης, η οποία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα δόγμα και γελοιοποίησης στης ακαδημαϊκές ερευνητικές πρωτοβουλίες για τα UFO, καθώς και τις εργασίες των ομάδων exopolitics .

Η κινέζοι αναφέρουν ότι εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί στην Κίνα διεξάγουν ενδελεχείς μελέτες των εμφανών Εξωγήινων φαινομένων και δηλώνουν ότι οι αλλοδαποί ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους. Ο πρόεδρος του Πεκίνου UFO Research Society, επίσης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Εξωγήινοι μπορεί να ζουν ανάμεσά μας.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχει καταλήξει όταν είχε την πρώτη του συνάντηση με ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο το 1971, όταν είχε σταλεί στην απομακρυσμένη ύπαιθρο κατά τη διάρκεια της «πολιτιστικής επανάστασης» (1966-1976) στο εξαντλητικό έργο της φύτευσης ρυζιού. Μια μέρα, ενώ ήταν στην ύπαιθρο τράβηξε, την προσοχή του ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό, το οποίο ανέβηκε και έπεσε κατ 'επανάληψη.

Σύμφωνα με τον υψηλα διαπιστευμένο επιστήμονα πυραυλικής τεχνολογίας Shen Shituan, και πρόεδρος του Πεκίνου Aerospace Πανεπιστημίου και επίτιμος διευθυντής της κυβέρνησης, που υποστηρίζεται και από το Κίνα UFO Research Association, κάθε αναφορά με αλλοδαπή συνάντηση, αξίζει να διερευνηθεί.

''Ορισμένες από αυτές τις θεάσεις είναι πραγματικές και κάποιες είναι πλάστες,'' είπε ο Shen Shituan,

Η Έρευνα των UFO θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάκαμψη των νέων μορφών ταξιδιών υψηλών ταχυτήτων, απεριόριστες πηγές, μη ρυπογόνων και μη ορυκτών καύσιμων και την τεχνολογία για ταχύτερες αναπτυσσόμενες καλλιέργειες, ισχυρίζεται Κ. Shili, πρόεδρος ερευνητικής ομάδας.

Στην Κίνα επίσης κυκλοφορεί ένα διμηνιαίο περιοδικό με κυκλοφορία περίπου 400.000 κομμάτια, με θεματολογία τη έρευνα των UFO. Τα συντηρητικά κρατικά μέσα ενημέρωσης λένε οι κινέζοι ερευνητές αναφέρουν τις εμφανίσεις UFO σε τακτική βάση, σε αντίθεση με τις Δυτικές κυβερνήσεις η οποίες, ως πολιτική, αρνούνται να επαληθεύσουν την επαφή του ανθρώπου με Εξωγήινη μορφές ζωής.
"Η Κίνα έχει διακεκριμένους επιστήμονες και επαφές με το στρατό, δίνοντας στην έρευνα για τα UFO πλήρη επιστημονική ευπρέπεια.

"Αν κάτι πετά, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί είναι εδώ, γιατί έρχονται σε μας, ποια είναι η σχέση τους μεταξύ μας και τους άλλους".

"Για να καταλάβουμε τα UFO φαινόμενα, πρέπει να έχουμε μια ευρεία κατανόηση των διαφορετικών επιστημονικών κλάδων", αναφέρει ο Albert Κ. καθηγητής του πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ και μέλος του club των UFO, "συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, της φυσικής, ιστορία, φιλοσοφία, ακόμη και κάποιο είδος της παραφυσικών δραστηριοτήτων. "

Η επίσημες οργανώσεις έρευνας για τα UFO στην Κίνα έχουν περίπου 50.000 μέλη, αλλά ορισμένοι εκτιμούν οτι ο πραγματικός αριθμός των Κινέζων που ενδιαφέρονται για το θέμα πιθανότατα να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια.


http://www.agoracosmopolitan.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου