Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Ε.... ΜΕΡΚΕΛ ..ΑΚΟΥΣ ???? ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ??? ...Η... ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ???????.... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ .....ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!!!
Tην ώρα που τα περισσότερα δημοτικά μέσα ετοιμάζοντια να κλείσουν, η κυβέρνηση προσλαμβάνει αθρόα δημοσιογράφους σε ένα ...ανύπαρκτο από πλευράς επισκεψιμότητας διαδικτυακό κανάλι, το GOODTV του ΟΠΑΠ. Προφανώς δεν το ΄χετε ξανακούσει, ε;
Και μάλιστα, τη λειτουργία του καναλιού του ΟΠΑΠ ανέλαβε ο γιός του γεν.διευθυντή της ..ΙΝΤΡΑΛΟΤ του Κόκκαλη!
Παντού χωμένος ο Σωκράτης;
Αυτά καταγγέλει ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος. Δείτε την ερώτηση του:


ΘΕΜΑ : Προσλήψεις υψηλόμισθων στην OΠΑΠ T.V.


Πριν από μερικές ημέρες άρχισε τη λειτουργία της η ΟΠΑΠ T.V. με 20.000 συσκευές τηλεοράσεως στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η ΟΠΑΠ T.V. λειτουργεί σε εφαρμογή της συμβάσεως που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με την INTRALOT.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τη λειτουργία της ΟΠΑΠ Τ.V. ανέλαβε ο … γιός του γενικού διευθυντή της ΙΝTRALOT Φίλιππος Αντωνόπουλος.

Η σύμβαση του ΟΠΑΠ με την INTRALOT παραμένει εκτός ακόμη και κοινοβουλευτικού ελέγχου αφού η διοίκηση του ΟΠΑΠ αρνείται να τη φέρει στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η INTRALOT έχει εξασφαλίσει ποσοστό 8% επί των 25 νέων παιγνιδιών που προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση (μεταξύ των οποίων και … κυνοδρομίες)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η INTRALOT θα λαμβάνει αυτό το ποσοστό (που αντιστοιχεί σε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο) ακόμη και αν δεν διεξαχθούν τα νέα παιγνίδια! 

Για την στελέχωση της ΟΠΑΠ T.V. έγιναν αθρόες προσλήψεις (και αθλητικών δημοσιογράφων) χωρίς διαφάνεια και χωρίς την παραμικρή διαδικασία αντικειμενικής αξιολόγησης των προσληφθέντων. 

Οι μισθοί είναι παχυλοί αν μάλιστα κανείς λάβει υπόψη ότι για αντίστοιχο διαδικτυακό κανάλι του ΟΠΑΠ με μικρή επισκεψιμότητα (το GOOD CHANNEL) προσελήφθη πριν λίγες ημέρες η τηλεπαρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά με 5.000 ευρώ το μήνα.

Και όλα αυτά γίνονται όταν η κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα πρωτοφανούς λιτότητας και διακηρύσσει ότι θα γίνουν περικοπές των προκλητικών μισθών που λαμβάνουν τα χρυσά παιδιά της διοίκησης του ΟΠΑΠ (Σπανουδάκης, Σταματόπουλος, Γανωτής, Ρογκάκος, Χειλαδάκης, Γιαννακάκης, Σιαμανή, Τσαούσης και λοιποί).
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Πόσοι και ποίοι προσελήφθησαν στην ΟΠΑΠ Τ.V. και ποίες είναι οι αμοιβές τους.

14 Φεβρουαρίου 2011 Ο Ερωτών Βουλευτής
Αργύρης Ντινόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου