Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ....ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !!!!!!!!!!!


Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011Αν διανοηθεί κάποιος να αμφισβητήσει την Ελληνική κυριαρχία, την Ελληνική επικράτεια και την ΑΟΖ ειδικά για το Καστελόριζο... Θα στηθεί αγχόνη! Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τώρα πριν είναι αργά.
Μη διανοηθεί κανείς να παίξει παιγνίδια τέτοιου τύπου με την υπομονή του Ελληνικού λαού ούτε στον ύπνο του. Η Ιστορία έχει παραδείγματα και....
αποδείξεις για το τι μπορεί να συμβεί. Όσες εγγυήσεις και να δίνουν οι Αμερικάνοι και λοιποί δεν είναι ικανές να τουμπάρουν το λαό. Δεν γίνεται να καταπιεί κάτι τέτοιο ο Ελληνικός λαός. Μέχρι εδώ και τέρμα . Ονόματα δεν χρειάζονται …ας φροντίσουν οι σφουγγοκολάριοι-χαρτογιακάδες να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στους επιρρεπείς των υποχωρήσεων και του ενδοτισμού.

Το ξανατονίζουμε και δεν επανερχόμαστε… μη τυχόν …γιατί η αγχόνη στο Σύνταγμα θα γίνει γεγονός…και λειαν επιεικώς! Μην υποτιμήσουν ούτε για μια στιγμή τις δυνατότητες, τη θέληση, το πείσμα, την αποφασιστικότητα του λαού …γιατί αυτό δεν είναι μια αρπαχτή αλλά Εθνική προδοσία…και το Σύνταγμα μας έχει προνοήσει. Περιμένουμε διαψεύσεις και έμπρακες.

Galaxiako.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου