Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ Λ..................


Έλληνα μπορεί να μην έχεις λεφτά να φας, όμως οι πολιτικοί σου κάνουν διακοπές…

Μερικοί άνθρωποι στη χώρα μας δεν έχουν δουλειά, ούτε λεφτά, πέρασαν μαύρες γιορτές,
δεν μπορούσαν να πάρουν ένα δώρο στο παιδί τους. Ήθελαν να πιούν μια… σαμπάνια και δεν είχαν χρήματα να την αγοράσουν, που άμα πας σε σούπερ μάρκετ μπορεί να βρεις και με 3 ευρώ (αφρώδη οίνο)! Αυτά τα λεφτά για κάποιους όμως είναι πολλά και προτίμησαν αυτές τις γιορτές να μην κάνουν περιττά έξοδα, γιατί οι πολιτικοί μας τα έχουν καταφέρει άξια και ο κόσμος δεν έχει χρήματα στη τσέπη του… Και άμα έχει φοβάται να τα χαλάσει γιατί δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει το αύριο!
Ωστόσο να κινηθούν σε αυτό το μονοπάτι και οι πολιτικοί μας φυσικά και δεν γίνεται! Αυτοί τα έχουν όλα και όπως ήταν φυσικό δεν είχαν κανένα σκοπό να κάτσουν στην «εορταστική» Αθήνα, αυτή τη περίοδο… Άλλωστε γιατί να περάσει κάποιος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα; Για τον απίθανο στολισμό της; Ούτε δέντρο στο Σύνταγμα δεν στόλισε ο Κακλαμάνης… Ωραίο Δήμαρχο είχαμε εκλέξει… μας έγραψε κανονικά! Οπότε σου λένε εγώ έχω λεφτά και σηκώνομαι και φεύγω, παίρνω την οικογένεια μου και πάω να περάσω καλά και δεν με νοιάζει καθόλου για το τι μπορεί να περνάει ο απλός κοσμάκης! Έτσι έρχεται το περιοδικόciao για να μας κάνει γνωστό το που πέρασαν μερικοί, από τους πολιτικούς μας τις γιορτές. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στο σπίτι της στην Ευρυτανία, όπου είδε και τον γιο της να ορκίζεται Δήμαρχος και στη συνέχεια πήγε στη Κρήτη. Εκεί ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κυριάκος…
Όσον αφορά τώρα τον Πάγκαλο, αυτός πήγε στη Ρόδο και είχε μαζί του τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πήγε στον Έβρο, όπου και έμεινε μέχρι τα Θεοφάνια… Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πέρασε τις γιορτές στη Ραφήνα, όπου φυσικά ήταν και η Νατάσσα… Βέβαια όλοι γνωρίζουμε τι έκανε ο «μαχητής» της χώρας μας, Γιώργος Παπανδρέου! Έριχνε ζεϊμπεκιές σε ταβέρνα της πόλης… Γι’ αυτό θα ήθελα όλοι εσείς να μου πείτε που περάσατε τις γιορτές; Το συγκεκριμένο άρθρο του περιοδικού (που δεν έχω κάτι με το περιοδικό) λέει πως οι πολιτικοί μας φροντίζουν να μην προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους, αλλά εμένα το γεγονός ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μου, που ήθελαν να περάσουν αυτές τις μέρες μακριά από το σπίτι τους, για να ξεκουραστούν, αφού δουλεύουν σαν τα «σκυλιά» μέρα νύχτα και δεν μπόρεσαν εξαιτίας της κρίσης, που αυτοί οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, με προκαλεί! Γιατί άμα είχαν λίγη τσίπα επάνω τους, τότε θα έμεναν στο σπιτάκι τους, όπως έκαναν οι περισσότεροι συμπατριώτες μου! Έλληνα μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις; Καθημερινά παίζουν μαζί σου και δεν το καταλαβαίνεις καθόλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου