Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ 2011 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ !!!!!!!!! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!




2011. Έτος τέλους κάθε είδους Μνημονίου και αρχή εσωτερικής κάθαρσης! 

2011. Οι διεθνείς και ντόπιοι τοκογλύφοι και οι συνεργάτες τους αποκαλύπτονται σταδιακά! Από το 1% στο 10% !! 

2011. Η Ελλάδα οφείλει να ακολουθήσει τον δρόμο της Ιρλανδίας, που δεν υπόγραψε κανένα Μνημόνιο! 

2001. Έτος Εθνικής-πατριωτικής συνειδητοποίησης, ηθικής ανοικοδόμησης, Νέας Σεισάχθειας! 

2011. Από την «Εθνική μελαγχολία στην Εθνική υπερηφάνεια»! «Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές! 

2001 Χρονιά Νέας Σεισάχθειας. Αυτόματη ενοποίηση των δανείων και καρτών του κάθε πολίτη σε ένα μόνο δάνειο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων εσόδων του! Καμιά κατάσχεση, καμιά προσημείωση, κανένας πλειστηριασμός! Είτε χρονική επιμήκυνση όλων των δανείων με παράλληλη μείωση των μηνιαίων δόσεων, οι οποίες στο σύνολό τους δεν θα ξεπερνάνε το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! 

2011. Τα Φώτα φέρνουν φωτισμό και κάθαρση! 

Η μεγάλη διέξοδος στην δήθεν κρίση: Πριν να πάμε στον τρόικα και στον μηχανισμό στήριξης θα μπορούσε μιας κρατική τράπεζα να πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με εγγύηση τα Ελληνικά ομόλογα και να πάρουν χρήμα με 1% επιτόκιο και να μετα δανείσει το Κράτος με 1,1%!!! 

Η περίπτωση της Ιρλανδίας: Πριν την είσοδο του 2011 η Ιρλανδική βουλή ενέκρινε το ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης των 85 δισ. Οριακά και συγκεκριμένα με 81 ψήφους υπέρ και 75 κατά, το ιρλανδικό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα το σχέδιο οικονομικής στήριξης της Ε.Ε. και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνολικού ύψους 85 δισ. δολαρίων. H Irlandia πήρε τα λεφτά χωρίς Μνημόνιο κάτι που
αποκρύβει από τα λαλίστατα εθνοπροδοτικά ΜΜΕ

Η μεγάλη απάτη σε βάρος της Ελλάδας: Ειδικοί αναλυτές λένε ότι αυτή την στιγμή γίνεται μια απάτη σε βάρος του Ελληνικού Κράτους με την ανοχή – συνενοχή πολλών. Στην διεθνή αγορά τράπεζες Ελληνικές και ξένες αγοράζουν κρυφά Ελληνικά ομόλογα με 30-40% έκπτωση και τα δίνουν στην ΕΚΤ σαν εγγύηση και παίρνουν χρήμα με 1% επιτόκιο και μετά δανείζουν την Ελλάδα με 9-10 %. Σήμερα κανείς λαλίστατος δημοσιογράφος δεν μιλεί για αυτήν την πρωτοφανή απάτη σε βάρος της Ελλάδας. Για την επάνοδο στις αγορές ξεχάστε την όσο παίζονται τέτοια τοκογλυφικά παιχνίδια με την συνενοχή πολλών! 

Ο κ. Γ. Παπανδρέου οφείλει να δηλώσει δημόσια τί συμβαίνει και αν είναι ο ίδιος «θύμα κακών συμβουλών και ανίκανων Υπουργών», που οφείλει να τους καρατομήσει, ή αν «συμμετέχει στην απάτη (δια της απραξίας)» εναντίον της Ελλάδας, οπότε οφείλει να παραιτηθεί αμέσως!! 

Καλούνται οι Εισαγγελείς Αρείου Πάγου να ελέγξουν την αλήθεια περί του δανεισμού της Ελλάδας. 

2011. Χρονιά «δημιουργίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενότητας», Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. 

2011. «Ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων και πάταξη αδικημάτων για κοινωνική συνοχή», Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας. 

2011. Το τέλος της «αθωότητας», η αρχή της « Νέας Εθνικής Αντίστασης» και της «ψυχικής ανάτασης». Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Μόνο η «Νέα Σεισάχθεια» μπορεί να σταματήσει μερικώς την σφοδρή κοινωνική έκρηξη που έρχεται! Το σύστημα χτίστηκε σε ανήθικα θεμέλια και είναι έτοιμο να καταρρεύσει! 

Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ᾿ ἐλευθεροῦτε δέ παῖδας, γυναἰκας, θεῶν τε πατρώων ἔδη, θῆκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών. Παιᾶν Σαλαμινομάχων (Αἰσχύλου, Πέρσαι) 

Η σταγόνα που «θα ξεχειλίσει το ποτήρι», ήδη σχηματίζεται! Οι νέοι διανοούμενοι θα οδηγήσουν τους πολίτες στην τελική νίκη! Βρισκόμαστε μπροστά στο ‘απρόοπτο και ανεξέλεγκτο’. Όλα είναι πιθανά και τα απίθανα πιο πιθανά! Μόνο η «Νέα Σεισάχθεια» μπορεί να σταματήσει μερικώς την κοινωνική έκρηξη που έρχεται! Ο νόμος της κ. Κατσέλη δεν περιλαμβανει όλους τους δανειολήπτες, αλλά μ΄νο αυτούς που είναι πτωχευμένοι. 

Χρονιά «δημιουργίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενότητας», χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου το 2011, στο μήνυμά του για την έλευση του νέου έτους, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Παράλληλα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι το νέο έτος δεν κρύβει νέα βάρη και θυσίες, αλλά διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία. 

Ο κ. Παπανδρέου όμως, μόλις ανέβηκε στην εξουσία, ξέχασε τις πολιτικές δυνάμεις που τον φέρανε στην εξουσία. Σε όλες τις θέσεις είναι ακόμα δεξιοί και οι ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚ λοιδορούνται από τους δεξιούς διευθυντές, ερήμην ή με τις ευλογίες του κ. Γ. Ραγκούση και της «παρέας του» στους οποίου ο κ Παπανδρέου εμφανίζεται «υπόδουλος»!! 

Να κρατικοποιηθεί - εθνικοποιηθεί με ειδικό έκτακτο νόμο, αμέσως το 1/3 της περιουσίας των 1.000 πιο πλούσιων Ελλήνων για την Σωτηρία του Ελληνικού Κράτους (γιατί οφείλουν να συμβάλλουν)! Επίσης να εθνικοποιηθεί κρατικοποιηθεί το 1/3 της περιουσίας των βουλευτών και υπουργών από το 1974 και μετά! 

«Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»! Λαϊκή ρήση. «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»! 

Οι ευρωπαίοι και αμερικανοί μας οφείλουν συνολικά 1.500 δις Ευρώ, για την βοήθεια που δώσαμε σε πρώην κομουνιστές σε μουσουλμάνους και άλλους κατατρεγμένους και για τις αποζημιώσεις του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.! Η Κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει την πλήρη αποζημίωση της Ελλάδας! 

Να αρχίσουν οι «χοροί»…! Μην δειλιάζετε! Μην υποχωρείτε! Διασκεδάστε, βγείτε έξω, χαμογελάστε! Δεν υπάρχει καμιά πραγματική οικονομική κρίση. Είναι ένα κατασκεύασμα! Δεν υπάρχει καμιά πραγματική οικονομική κρίση. Είναι ένα κατασκεύασμα των ντόπιων και ξένων «υπερκομματικών απατεώνων» και διεθνών κερδοσκόπων τύπου Ρουμπινί.! 

« Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»! Δεν υπάρχει πραγματική πτώχευση. Όλα είναι ένα στημένο σχέδιο ψυχικής «καθήλωσης» των πολιτών, από τους μιζαδόρους του ΔΝΤ, για να δεχτούν μετά οι πολίτες αγόγγυστα την «σκλαβοποίησή τους»! Όσοι «οίκοι αξιολόγησης και αρπαγής» θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Αργεντινή θα αποτύχουν! Οι οίκοι αυτοί «οικονομικής αξιολόγησης – ανοχής» επίτηδες κάνουν αρνητικές εκθέσεις, για να προκαλέσουν την οικονομική κρίση πάνω στην οποία οι δικοί τους διεθνείς κερδοσκόποι θα βυσσοδομήσουν σε βάρος Κρατών και λαών!! Έλληνες, αν σας δουν αγέρωχους και χαρούμενους, όπως ήταν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι προ του κινδύνου, θα υποχωρήσουν οι διεθνείς ψευτο-οικονομολόγοι τύπου κ. Ρουμπινί και η «μιζοπαρέα» τους! 

Στην Ελλάδα χρωστάνε όλοι! Πρώτον γιατί εμείς δώσαμε τον Πολιτισμό και τα φώτα στην οικουμένη. Έπειτα στον Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα σταμάτησε η επέλαση της Ανατολής που θα είχε σκεπάσει τα πάντα. Ο Μεγαλέξανδρος εκπολίτισε την Ανατολή. Το Βυζάντιο έδωσε νέα θέση στον πολιτισμό στα Βαλκάνια. Τα νοητά σύνορα τα Ελλάδας εκτείνονται από την Κίνα, ως τον Δούναβη και το Γιβραλτάρ. Όλος ο σύγχρονος Πολιτισμός έχει Ελληνικές ρίζες! 

Στην Ελλάδα χρεωστάνε ακόμα: α) Οι Γερμανοί τις πολεμικές αποζημιώσεις και την κλοπή του χρυσού από την Ελλάδα συνολικά 600 δις ευρώ (με τους τόκους), β) Όλοι οι Ευρωπαίο και αμερικανοί που αφού γκρέμισαν τον «λεγόμενο κομουνισμό», άφησαν στην τύχη τους, τους πολίτες των πρώην κομουνιστικών χωρών και μόνο η Ελλάδα τους περιέθαλψε (5 εκατομμύρια κόσμο κατ’έτος) με το υστέρημά της και χωρίς βοήθεια από κανέναν, συνολικά 500 δις Ευρώ!, γ) Όλη η Ευρωπαϊκή οικογένεια και τα Ηνωμένα Έθνη για την ανθρωπιστική βοήθεια που δίνει η Ελλάδα σε πολίτες Αφρικής Ασίας, Μουσουλμανικές χώρες, που ζουν εντός των συνόρων της και απολαμβάνουν ασυλίας (όταν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες τους διώχνουν) συνολικά 400 δις Ευρώ! Επομένως στην σύγχρονη ιστορία οφείλουν Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και ο ΟΗΕ συνολικά 1.500 δις ευρώ! 

Σόλων: Υποθήκη προς Αθηναίους:
«ἡμετέρη δὲ πόλις κατὰ μὲν Διὸς οὔποτ᾽ ὀλεῖται
αἶσαν καὶ μακάρων Θεῶν φρέντας ἀθανάτων:
τοίη γὰρ μεγάθυμος ἐπίσκοπος ὁβριμοπάτρη
Παλλὰς Ἀθηναίη χεῖρας ὕπερθεν ἔχει:
αὐτοὶ δὲ φθείρειν μεγάλην πόλιν ἀφραδίησιν
ἀστοί βούλονται χρήμασι πειθόμενοι,
δήμου θ᾽ ἡγεμόνων ἄδικος νόος οἷσιν ἑτοῖμον
ὕβριος ἐκ μεγάλης ἄλγεα πολλὰ παθεῖν»..
Σόλων: Υποθήκη προς Αθηναίους
«Η Πόλη μας, η Αθήνα, ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέληση και τη διάθεση του Δία και των μακάριων αθανάτων Θεών. Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού, η Παλλάδα Αθηνά, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη. Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουν τη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασυρόμενοι από φιλοχρηματία, και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γι’ αυτούς εξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά». 

«Λεφτά υπάρχουν», αλλά τα έχουν οι 10 τραπεζίτες και 10 ολιγάρχες – εφοπλιστές. Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες και ολιγάρχες, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη. Χιλιάδες άστεγοι δεν θα κάνουν «γιορτές», ενώ οι ληστρικοί τραπεζίτες κατάσχουν «τα πάντα» με τα πρωτοφανή διεθνώς ληστρικά και υψηλά επιτόκια. Το υπερ-επιτόκιο είναι η νέα πυρηνική βόμβα υποταγής των λαών! Να κρατικοποιηθεί - εθνικοποιηθεί με ειδικό έκτακτο νόμο, αμέσως το 1/3 της περιουσίας των 1.000 πιο πλούσιων Ελλήνων για την Σωτηρία του Ελληνικού Κράτους (γιατί οφείλουν να συμβάλλουν)! Επίσης να εθνικοποιηθεί κρατικοποιηθεί το 1/3 της περιουσίας των βουλευτών και υπουργών από το 1974 και μετά! 

Ριζικός Ανασχηματισμός, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Πατριωτισμός, Ανάπτυξη (όχι στα λόγια αλλά στην πράξη), Εθνικά υπερήφανη εξωτερική πολιτική, και Εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Το ολέθριο λάθος του κ. Παπανδρέου είναι να ακολουθήσει την τακτική Καραμανλή στην συγκάλυψη των σκανδάλων και στον εγκλωβισμό του, σε μια «αυλή κολάκων» ή μιζαδόρων, που θα τον οδηγήσει στην μακροχρόνια καταστροφή του ονόματος «Παπανδρέου» για πάντα! 

Όλες οι υποθέσεις σκανδάλων που μπήκαν μαζικά στα «αρχεία» πρέπει να έρθουν αυτεπαγγέλτως «στο ακροατήριο» σε μικτά ειδικά ορκωτά δικαστήρια με τον νόμο περί διαφθοράς εναντίον του Δημοσίου και την «εσχάτη προδοσία», αν είναι η βλάβη πάνω από 1 δις ευρώ. Να γίνει κάθαρση στο Εισαγγελικό, Δικαστικό Σώμα και στις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου και πρόληψης της Διαφθοράς. Αργά ή γρήγορα νέοι έντιμοι πολιτικοί (που δεν θα είναι τα παιδιά οι εραστές ή οι ερωμένες των προηγουμένων) θα ξεπηδήσουν μέσα από την «δήθεν κρίση» και θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην Νέα Εποχή και Εθνική Ανεξαρτησία. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι νέες τεχνολογίες, το ιντερνέτ και τα μπλογκ. 
"Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλον κανένα`
μεθύστε με τ' αθάνατο κρασί του Εικοσιένα" Κ. Παλαμάς, 1 Νοεμβρίου 1940 Στη νεολαία μας. 

Σε όλα τα αδιέξοδα οι πολίτες θα δώσουν την τελική λύση! Δεν υπάρχει πραγματική οικονομική κρίση. Αντισταθείτε! 

Ο νεοφιλελευθερισμός που κατέρρευσε πριν δύο χρόνια στην Αμερική βρήκε απροετοίμαστα τα «σοσιαλιστικά κόμματα» και συν τω χρόνο μετεξελίχθηκε σε «δήθεν κρίση» μόνο του «χρηματοπιστωτικού συστήματος»! Στην συνέχεια οι δεξιές Κυβερνήσεις έδωσαν τα πάντα στους νέο-φεουδάρχες και τους τραπεζίτες! Από τα 110 δις του Μνημονίου τα 78 δις πήγαν ως χάρισμα τους τραπεζίτες! Αυτή η ληστρική κοπή σε βάρος των πολιτών δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! 

Το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, ήρθαν ως επακόλουθο της μη αντίδρασης των σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων και της κλεψιάς του δημοσίου από τις δεξιές Κυβερνήσεις και την «κάλυψη» που παρείχαν οι δήθεν ελεγκτικές υπηρεσίες και μέρος επιόρκων λειτουργών της Δικαιοσύνης! Σχεδόν όλα τα σκάνδαλα μπήκαν σε κάποιο «αρχείο» καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να περάσει ο Νόμο να έρθουν όλα τα αρχειοθετημένα σκάνδαλα στο ακροατήριο με μεικτά ορκωτά δικαστήρια. Η χώρα σύρεται σε δήθεν πτώχευση, αφού σκοπίμως δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης. 

Ο αγώνας ενάντια στην δεξιά, στους ληστρικούς τραπεζίτες, τους ολιγάρχες και στην κρυπτο-νέο-φασίστρια κ. Μέρκελ συνεχίζεται! Αντισταθείτε ακόμα και στην ψυχολογική καθήλωση που σας επιβάλανε με την δήθεν κρίση! Οι περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του 2010… έδωσαν νέα ώθηση στο ΠΑΣΟΚ και θα σηματοδοτήσουν την πορεία της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη και στη διεθνή σκηνή! Η Ελλάδα έχει μέλλον και προοπτική… αν προωθηθούν σε θέσεις – κλειδιά στα νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα! Η περιφέρεια της Αθήνας μπορεί και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Να ψηφιστεί η Νέα Σεισάχθεια, εδώ και τώρα, που θα δώσει την νίκη στο Πασοκ στις επικείμενες εκλογές! Αντισταθείτε! 

Σήμερα, η Σύγχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί! Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι δούλοι σε δέκα μόνο τραπεζίτες! Να γίνει αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης τουλάχιστον στο ένα τρίτο της σημερινής, που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!!. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και στο τέλος κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλος η αυτοκτονία!. 

Το σχέδιο σκλαβοποίησης του συνόλου των πολιτών στους ολιγάρχες, τραπεζίτες, φεουδάρχες, είναι σε πλήρη εξέλιξη! Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!! Το « μέλλον άδηλον εστί! Έλληνες, πιο ψηλά το κεφάλι! Αντισταθείτε! 

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου