Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ενέδρα θανάτου με καλάσνικοφ σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ....Ένας νεκρός και 3 πολύ σοβαρά τραυματίες ............



Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011


-Είχαν ληστέψει περίπτερο με καλάσνικοφ στο Μενίδι. 
- Το τζιπ μάρκας Βόλβο δε σταμάτησε για έλεγχο και 2 από τους επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει το μαύρο τζιπ, μάρκας Βόλβο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής.


Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, όταν –σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν το ύποπτο όχημα, στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς.

Ο οδηγός όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον καταδίωξαν και το τζιπ κρύφτηκε σε σκοτεινό στενό,με σκοπό οι κακοποιοί να στήσουν ενέδρα στους αστυνομικούς. Δυο από τους επιβάτες του τζιπ μόλις πλησίασαν οι αστυνομικοί τους  πυροβόλησαν με καλάσνικοφ!

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (νεκρός είναι ο ένας από τους αστυνομικούς που χτυπήθηκε στο κεφάλι,ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκετε ο συνάδελφός του). Το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε και στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και διεξάγετε ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν σε όλη την Αθήνα
Νεώτερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου