Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ..............



ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 








                               Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ:

 Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ... 

                    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΕΜΑΣ! 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 

Ο "σάλος" που έχει δημιουργηθεί από μιά άσκηση του Στρατού στο Κιλκίς, η οποία ούτε πρώτη είναι ούτε η τελευταία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμπαρασύρει τους Έλληνες Πατριώτες σε λάθος συμπεράσματα. Αυτός ο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ θόρυβος και η "ανησυχία" των τελευταίων ημερώνεπιχειρούν να προκαλέσουν αρνητικά αισθήματα και συμπεράσματα για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και να τις καταστήσουν ΥΠΟΠΤΕΣ στο μυαλό και τα μάτια των Ελλήνων.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΕΣΤΕΔεν έχει βγεί ακόμη Αξιωματικός από την Ευελπίδων που να δώσει ή να μεταφέρει διαταγή επιθέσεως σε Έλληνες Πατριώτες που αγωνιζονται ή θα αγωνιστούν στο μέλλον για την Πατρίδα. Μπορεί να υπάρχουν παρτάκηδες, καριερίστες κι αδιάφοροι, μπορεί να μην βρίσκεται εκείνος ο ΕΝΑΣ που θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες που ΟΛΟΙ περιμένουν, αλλά τέτοιου βαθμού προδοσία δεν γέννησε ακόμη ο Ελληνικός Στρατός.

Η συγκεκριμένη άσκηση έχει σκοπό στα πλαίσια των Ειρηνευτικών Αποστολών που διεξάγουν οι Ενοπλες Δυνάμεις, την ετοιμότητα για ήπια αντιμετώπιση διαδηλωτών σε εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις ή άλλα ανάλογα περιστατικά. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε αντιμετωπίσει πριν λίγα χρόνια η Ελληνική Δύναμη Κοσόβου, όταν εγκλωβίστηκε από Αλβανικό άοπλο όχλο σε Ορθόδοξη Σερβική Εκκλησία. "Οφ δι ρέκορντ" όμως με εντολή του ΝΑΤΟ τέτοιες ασκήσεις διεξάγονται σε όλες τις χώρες μέλη της για την αντιμετώπιση ταραχών που πιθανόν να προκαλούν στο εσωτερικό κάθε χώρας ακραία ισλαμιστικά στοιχεία που μαζικοποιούνται μέρα με την ημέρα κι όταν δεν είναι απαραίτητη η χρήση όπλων για την καταστολή τους.

Τα υπόλοιπα που διαρρεόνται τις τελευταίες ώρες, ότι δήθεν οι υποδυόμενοι τους διαδηλωτές (επίσης στρατιωτικοί και στρατεύσιμοι) φώναζαν "ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ - ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ", είναι απολύτως φαιδρά, αν και μια ταιριάζουσα αναγωγή γίνεται στο μυαλό όλων μας..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου