Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ - ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!!! ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ................



Ένας αφυπνισμένος αναγνώστης!

    Όσοι είδατε την εκπομπή του Χατζηνικολάου στο ALTER για το μεταναστευτικό, είδαμε και την κα Νταλάρα, να προσπαθεί να κάνει την νύχτα μέρα και να δείχνει πως είναι εκτός τόπου και χρόνου για το μεταναστευτικό. 
    Μπερδεμένες απαντήσεις και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
    Σήμερα όμως θα ήθελα να σας κάνω μια σπουδαία αποκάλυψη και να ξεμπροστιάσουμε όλοι μαζί την κα Νταλάρα-Ραγκούση, που το έχει πάρει «πατριωτικά» το θέμα λαθρομετανάστευση!
    Λοιπόν, η κα Νταλάρα, χρόνια ήταν υπεύθυνη για την
οργάνωση συναυλιών σχετικά με....τους πρόσφυγες και δήλωνε μέλος ΜΚΟ που δεν ήταν άλλη από UNICROME δηλ, οργάνωση του ΟΗΕ....που καθορίζει την παγκόσμια μεταναστευτική πολιτική σχετικά με την μετακίνηση πληθυσμών, από τα μουσουλμανικά -κυρίως- κράτη (Ασίας και Αφρικής), προς την Ευρώπη.

    Στόχος είναι η αλλοίωση της καθαρότητας των λαών της Ευρώπης, γιατί πιστεύουν έτσι θα περάσουν τα μέτρα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 

    Το θέμα δεν είναι τωρινό. Πριν από 12-15 περίπου χρόνια κάθε μετανάστης έρχονταν στις τσέπες του με 2000-3000 Ευρώ για τα έξοδα πρώτης εγκατάστασης και σήμερα έχει γραφεί στον τύπο πως το ποσό αυτό έχει αναπροσαρμοστεί στις 10.000€
    Η κα Νταλάρα, λοιπόν διοργανώνει σειρά συναυλιών τάχα για τον αντιρατσισμό και για την ευκολότερη υποδοχή των ορδών των μεταναστών στη χώρα μας. 
    Στις περισσότερες λοιπόν συναυλίες έχει ως φερέφωνο τον σύζυγό της Γιώργο Νταλάρα, που δυστυχώς έχει πέσει και αυτός στην παγίδα της παγκοσμιοποίησης και πάλι δυστυχώς που είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς τραγουδιστές της Ελλάδος.
    Η κα Νταλάρα, είναι πρώτη εξαδέλφη του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και βεβαίως υπάρχουν ντοκουμέντα, πως μαζί με ΜΚΟ που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτους, ετοίμασαν το νομοσχέδιο για την μεταναστευτική πολιτική και και το οποίο δίνει το δικαίωμα του …εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες!

    Στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, ρωτήθηκε επανειλημμένα για πόσους μετανάστες έχει σήμερα η χώρα μας και αξίζει να δείτε το βίντεο και η απάντησή της, είναι 300.000, ενώ όλοι γνωρίζουμε πως
εχουν ξεπεράσει σε όλη τη χώρα το 1.500.000 δηλ, σήμερα είναι πάνω το 15% του ελληνικού πληθυσμού!
    Δυστυχώς, η κα Νταλάρα, είναι εγκάθετη του ΟΗΕ στην κυβέρνηση Παπανδρέου για να παίξει το ρόλο της και έχει και τον εξάδελφό της Γιάννη Ραγκούση να την στηρίζει και σε πολλές περιπτώσεις να τον στηρίζει!....
    Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι, η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου λειτουργεί ως πιλότος -άλλοι λένε μοντέλο- της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, για να περάσουν όλα όσα συμφώνησαν με την ίδρυσή τους το Δεκέμβριο 2009 στην Κοπενχάη! 
    Δεν είναι τυχαίο το ΔΝΤ και το εξευτελιστικό μνημόνιο!
Έλληνες ξυπνάτε! 
    Βρισκόμαστε ήδη στο 2ο έτος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και μας ράβουν πολλά κουστούμια, σαν κι αυτό που ετοιμάζει η κα Μέρκελ για το οικονομικό μοντέλο!
    Παρακαλώ, όλους τους αναγνώστες , εντός και εκτός της Ελλάδας, να ψάξουν και να ξεσκεπάσουν όλη τη βρωμιά που μας ετοιμάζουν τα ανδρείκελα της Νέας Εποχής όπως θέλουν να λένε! 
    Ευτυχώς που υπάρχουν και τα blogs και μπορείς ακόμα… να πούμε ελεύθερα τη γνώμη μας!

    Υπάρχουν πολλά στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσουμε όλοι μαζί! μπας και ξεσηκωθεί ο λαός μπας και σώσουμε ό,τι σώζετε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου