Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ-ΑΠΑΤΗ- ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ .


ΑΣΚΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!

Η δίωξη έγινε για δυο πιστωτικές δυο μελών του ινστιτούτου καταναλωτή ΕΙΧΕ και αφορούσε τα προιόντα της Τράπεζας AMERICAN EXPRESS και MASTERCARD.
Είναι επίσης μια τεράστια προσωπική επιτυχία του......
προέδρου του eixe Τάκη Χριστοδουλόπουλου και του μακροχρόνιου αγώνα του ενάντια στην Τραπεζική τοκογλυφία.
Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε ανακριτή για να προσδιορίσει τις προσωπικές ευθύνες των εμπλεκομένων στη μήνυση και συγκεκριμένα : του Προέδρου και των Διευθυντών της Τράπεζας, των μελών των διοικητικών συμβουλίων,των ορκωτών λογιστών,των ξένων εταιρειών AMERICAN EXPRESS και VISA,του νυν και τέως Διοικητών της Τράπεζας της Ελλάδας καθώς και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών,δύο δικηγορικών εταιρειών (Σιούφας και συνεργάτες και Μουργελας,Κωνσταντοπουλος,Δημητρέλιας,Γαλανός) καθώς και μιάς δικηγόρου καθεμιάς.
Οι κατηγορίες αφορούν σε τοκογλυφία, απάτες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνέργιες
στην τοκογλυφία,παραβάσεις καθήκοντος και ηθικές αυτουργίες.
Είναι η πρώτη ποινική δίωξη που ασκείται στην Ελλάδα για πιστωτικές κάρτες με επιτόκια μεγαλύτερα των νομίμων(σήμερα 6,75%).
Διαδώστε το σε όλα τα blogs για να το μάθουν όλοι οι Έλληνες και να πιέσουμε όλοι μαζί τα δικά τους ΜΜΕ να το δημοσιεύσουν και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ούτως ώστε να αναγκάσουμε τους λακέδες πολιτικούς και τους τοκογλύφους τραπεζίτες να επιστρέψουν τα 35 δις ευρω!!!! που έκλεψαν με τις παράνομες χρεώσεις(πανωτόκια) απο τους Έλληνες καταναλωτές δανειολήπτες τα τελευταία 10 χρόνια παραβιάζοντας βάναυσα και κατά συρροή το άρθρο 95 παρ.5 του Συντάγματος- το κράτος πρέπει να σέβεται και να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις- ύστερα απο την απόφαση 1219/2001του Αρείου Πάγου και τις 750αποφάσεις των Πρωτοδικείων και Εφετείων της χώρας μερικές απο τις οποίες έχουν καταστεί αμετάκλητες.
Κάτω η Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα και οι εκπρόσωποι τους στην Ελλάδα Τραπεζες
Πολιτικοί-Μεγαλοεκδότες-Δημοσιογράφοι και τα τσιράκια τους.

Σύντομα ΒΟΜΒΑ Νο 2 : Ποιός είναι ο κυρ. Σπυράκος Γ.Γ. καταναλωτή, ποιά η σχέση του με την ΕΚΠΟΙΖΩ; Το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο της δοσίλογης κας Κατσέλη για τη ρύθμιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών , ο προδοτικός ρόλος του ΣΔΟΕ και του προισταμένου του κου Παπακωνσταντίνου καθώς και οι ποινικές ευθύνες όλων των παραπάνω καλών παιδιών και του νυν και των 2 πρώην πρωθυπουργών για τα οικονομικά τραπεζικά εγκλήματα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου