Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΕ ΜΑΣΟΝΕ ..........ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ......ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ !!!!!! ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΤΖΕΦΡΥ ?????




ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ!
Αν θυμάστε, πέρσι, λίγο πριν από την εθνική μας επέτειο, το υπουργείο εξωτερικών (ή «εξωφρενικών», διαλέγετε και παίρνετε)...
, διέταξε την ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, που παραδοσιακά διοργάνωναν κάθε χρόνο οι ελληνικές πρεσβείες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για λόγους… οικονομίας. Δηλαδή, δεν υπήρχαν λεφτά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου! Μάλιστα, η τότε εγκύκλιος του υπουργείου, απέκλειε την πραγματοποίηση των σχετικών εκδηλώσεων, ακόμα και κει που υπήρχε η δυνατότητα να βάλουν τα έξοδα οι ομογενείς μας από την τσέπη τους (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία κ.α.), για να μη θιγεί η… αξιοπρέπεια του ελλαδικού ψευδοκράτους.
Για άλλες, όμως, εκδηλώσεις –οι οποίες ουδεμία σχέση με την ιστορική μνήμη του ελληνισμού- … λεφτά υπάρχουν! Όπως για παράδειγμα για την δεξίωση που παραθέτει το Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, στις 10 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την «ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος των εβραίων»!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου