Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι ΛΑΘΡΟ, οι Τράπεζες ,οι ιδιωτικοποιήσεις, και η Φαυλοκρατία κατέστρεψαν την Ελλάδα !


Άρθρο του Σπύρου Χατζάρα…
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές του «εκσυγχρονισμού» της τελευταίας δεκαπενταετίας, κατέστρεψαν τον τόπο. Οι λαθρομετανάστες-έποικοι, τα golden boys των Τραπεζών και οι ιδιωτικοποιήσεις , μαζί με τους κλέφτες πολιτικούς, την Γιάννα και τους «Ολυμπιακούς» της, και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συστήματος, κατέστρεψαν τα Δημόσια Οικονομικά, και την Ελληνική Οικονομία.
Οι ένοχοι, για να στρέψουν αλλού την προσοχή μιλάνε για 40 χρόνια (ΠΑΣΟΚ), για 30 χρόνια η
ΝΔ, (από το 1981), και για 37 ακριβώς, από το (1974) ο Χουντο-Καρατζαφέρης. Ενώ όλα άρχισαν με τον εκσυγχρονισμό του Αβρούρι-Σημίτη του Ιουδαϊκού ΠΑΣΟΚ το 1997.
Οι λαθρομετανάστες- έποικοι εκτός από τα μαχαιρώματα, τις ληστείες τις κλεψιές και τους βιασμούς, μας κοστίζουν για περίθαλψη, εκπαίδευση και κοινωνικά επιδόματα τουλάχιστον 2 δίς ευρώ τον χρόνο, ενώ η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή από τη δράση του «νέου προλεταριάτου» είναι 4-5 δίς ευρώ. Μας φορτώνουν κάθε χρόνο στο έλλειμμα του προϋπολογισμού τουλάχιστον με 6 δίς , όσα

Οι λαθρομετανάστες- έποικοι από το 1997 έχουν φορτώσει το δημόσιο χρέος με 40 δις ευρώ τουλάχιστον και τώρα θα πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τους ταΐζουμε.
Η «επιτυχημένη» ιδιωτικοποίηση μόνο της ΔΕΗ και του ΟΤΕ έχουν φορτώσει στον προϋπολογισμό τουλάχιστον 2 δίς ευρώ κάθε χρόνο και συνολικά 14 δις στο χρέος, ενώ οι «μεταρρυθμίσεις» του «Ασφαλιστικού», τα πακέτα πρόωρης συνταξιοδότησης και η μεταφορά των ασφαλιστικών ταμείων των τραπεζοϋπαλλήλων στο ΙΚΑ, φόρτωσαν στο έλλειμμα άλλα 3 δίς ευρώ, και 10 δίς στο χρέος.
Χωρίς τους λαθρομετανάστες- έποικους, τις ιδιωτικοποιήσεις, και τους εκσυγχρονισμούς το έλλειμμα το 2011 δεν θα ήταν 17 δίς ευρώ όπως λέει το προσχέδιο του προϋπολογισμού αλλά μόνο 5-6 δίς ευρώ. Θα βρισκόταν δηλαδή εντός των ορίων του 3% του συμφώνου σταθερότητας.
Αν τώρα συνυπολογίσουμε τα 100 δίς που έχουμε δώσει οι όλοι οι έλληνες για να σωθούν οι Τράπεζες , τα 5 δίς που μας έχουν στοιχίσει οι μισθοί των ψηφοφόρων του Σημίτη λαμογιοαγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, τα 40 δίς που έφαγαν η Goldman Sachs και οι ντόπιοι ρεντιέρηδες ,τις μίζες, και το « κόστος Γιάννας»,θα δούμε ότι τα 245 δις από τα 360 του χρέους προκλήθηκαν από αυτές τις πολιτικές.
Για τα υπόλοιπα 115, μπορεί να φταίνε οι πολιτικές 40 χρόνων, μπορεί ο εμφύλιος, η μικρασιατική καταστροφή, ο Αντρέας, ο Μητσοτάκης, και οι πληγές του Φαραώ. Μπορεί να φταίμε και όλοι μας. http://www.eglimatikotita.gr/
προβλέπεται να εισπράξουν το 2011 από τα νεα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η προδοτική κυβέρνηση της Χούντας, με το μνημόνιο 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου