Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ...... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία: Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012, 12:45


Στην Αθήνα του ΙΟΥΝΙΟΥ του 2010, την 29η και 30η του Μήνα αλλά και σε όλη τη διάρκεια των συγκεντρώσεων, μαζευόμασταν καθημερινά και μέσα από μία συνεχή μετακίνηση κατά την οποία άλλοι έφευγαν και άλλοι έρχονταν στο Σύνταγμα, φτάσαμε να περνάμε από το Σύνταγμα ίσα και με ένα εκατομμύριο άνθρωποι.
 
Οι συγκεντρώσεις μας εκεί, ήταν φυσική συνέπεια των δηλώσεων, αποφάσεων και πράξεων μίας αδίστακτης, ανθελληνικής και προδοτικής πολιτικής εξουσίας και είχε ως αποτέλεμα μία φυσιολογική, υγειή και αναμενόμενη αντίδραση ενός λαού που έχει μέσα στο γονιδίωμα του την έννοια της δημοκρατίας.
 
Αυτό το διάστημα οι δυνάμεις καταστολής και αποσταθεροποίησης, των Μ.Α.Τ. με τη συμβολή ανθρώπων των μυστικών τους υπηρεσιών, πέτυχαν διαδοχικά να διαλύσουν τις ειρηνικές μας διαδηλώσεις γιατί ακριβώς αυτό που θεωρούσαμε ότι ήταν η αιχμή του δόρατος για εμάς, η ισχύς των  πολλών, ήταν ταυτόχρονα και η αχίλειος πτέρνα μας, εξ' αιτίας της οποίας μας κατέβαλε τότε το φασιστικό καθεστώς.
 
Οι συγκεντρώσεις μας ήταν μεν μαζικές, όμως είχαν την αδυναμία που έχουν σε τέτοιες περιπτώσεις οι πολύ ογκώδεις και συγκεντρωτικές διαδηλώσεις και πορείες, τις οποίες τα καθεστώτα επιθυμούν να διαλύσουν και το κάνουν εξ' αυτού του λόγου για ... πλάκα.
 
Η αδυναμία βρίσκεται στο γεγονός του ότι, η εξουσία ελέγχει και φράζει με τις δυνάμεις ασφαλείας που διαθέτει, χώρους και διελεύσεις, στους οποίους απαγορεύουν την πρόσβαση στους διαμαρτυρωμένους διαδηλωτές.
 
Οι διαδηλωτές, συνήθως, κατ' εντολή των συνδικαλιστών ηγητόρων τους, κινούνται ανοήτως, με την κεφαλή της πορείας να επιχειρεί, χρησιμοποιώντας τα σώματά τους, να διασπάσει τον αστυνομικό κλειό.
 
Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Οι αστυνομικοί αρχίζουν τη ρήψη των χημικών δακρυγόνων, κροτίδων. Οι άλλοι ... οι μπαχαλάκηδες ντε ... τα όργανά τουουους ... που έχουν παρεισφρύσει μέσα στους διαδηλωτές, κάνουν πάσες στην αστυνομία με ρήψεις μολότοφ και εμπρησμούς για να δώσουν το άλλοθι στην τελευταία να αντεπιτεθεί ακόμη πιο δυναμικά.
 
Κανένας από τους γνωστούς-αγνώστους δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθεί από την αστυνομία, διότι απλά, με βάση και τις
αποκαλύψεις που έγιναν όποτε συνελλήφθησαν τέτοια άτομα από πολίτες, αυτοί ήταν αστυνομικοί της ασφάλειας ντυμένοι με πολιτικά.
 
Η πόλη μετατρέπεται σε κόλαση. Επικρατεί ένα γενικευμένο χάος όπου παρατηρούνται βανδαλισμοί καταστημάτων, δημοσίων κτιρίων, τραυματισμοί πολιτών και ένστολων, οι οποίο αφήνουν ακόμη και μόνιμες βλάβες αλλά και θανάτους στους συμπολίτες μας.
 
Και όπου ο κόσμος είναι πιο μυαλωμένος και δεν θέλει να μετρηθεί με τις δυνάμεις ασφαλείας, όπως τότε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, πρέπει να εφευρεθεί ένας τρόπος ... δηλαδή ... μπαχαλάκηδες και πάλι, ούτως ώστε να εκδιωχθούν οι κακομαθημένοι πολίτες που διαδηλώνουν, άκουσον άκουσον, αυθόρμητα, ακομμάτιστα και ειρηνικά.
 
Γιατί άραγε, δεν θέλει αυτός ο κόσμος να καταλάβει, ότι το ΣΥΣΤΗΜΑ - ΚΑΘΕΣΤΩΣ, τους επιτρέπει μεν να διαμαρτύρονται, αλλά συντεταγμένα, όμορφα και νοικοκυρεμένα, μέσα από τις γραμμές καποιου κόμματος, συνδικάτου, φορέα ... που ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ βρε παιδάκι μου ;
 
Και αναγκάζεται έτσι το καθεστώς, ενώ δεν το θέλει, να τοποθετεί γνωστούς αγνώστους για να τα κάνουν όλα θερινά και να τελειώνει .. με την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, έχει πλέον εκδιώξει τον κόσμο από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΌΧΙ ΜΟΝΟ.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ και ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΚΕΙ. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ.
 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ λοιπόν έχει ως ΜΈΘΟΔΟ ΤΟΥ την δημιουργία ΧΑΟΥΣ και τη ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ανάμεσα στο ανοργάνωτο πλήθος για να το διαλύσει.
 
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ. Και η μάζα δεν έχει δυνατότητα λογικής και αξιόλογης, αλλά μάλλον σπασμωδικής αντίδρασης στις επιθέσεις που δέχεται. Λειτουργεί υπό το κράτος της σύγχυσης και του πανικού διότι δεν έχει τα δεδομένα που θα του επέτρεπαν να έχει σχέδιο για να αμυνθεί.
 
Ηθικά επίσης το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών, εμφανίζεται και ένοχο αφού φταίει γιατί τις πράξεις των ταραχοποιών που έχουν αναμιχθεί στη συγκέντρωση τους και προκαλούν τη βία. Και για αυτό, όλοι οι διαδηλωτές ως μία ασύμετρη απειλή, τιμωρούνται από τις δυνάμεις καταστολής, οι οποίοι χτυπούν μέσα στο πλήθος, δικαίους και αδίκους.
 
Προσπαθώντας δήθεν να κυνηγήσουν τους λίγους "ΚΑΚΟΥΣ" (οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι μπροστά τους για να έχουν και την προστασία των αστυνομικών συναδέλφων τους), ρίχνουν επιλεκτικά τα χημικά μέσα στην καρδιά της συγκέτρωσης, πολύ μακριά από τα σημεία που διαδραματίζονταν τα επισόδεια.
 
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
 
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ", ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΓΑΤΑΣ.
 
Το καθεστώς το οποίο μας θεωρεί ΜΑΖΑ - ο κιμάς που έλεγε και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος - όποτε βρίσκει την ευκαρία χτυπά αυτή τη μάζα, θέλοντας να καταστρέψει την μονάδα, τον πολίτη τον οποίο υποκριτικά λέει ότι τον θέλει πρώτο.
 
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΖΑ.
 
Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί που μας περιμένουν, εκεί που έχουν το στρατηγικό πλεονέκτημα. Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 
Εκεί , σε ΠΛΉΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και ΙΣΧΥ και με ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ τους, οι ΛΙΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, μπορούν να αντιπαρατεθούν άνετα εφαρμόζοντας τους τρόπους που προαναφέραμε, σπέρνοτας και πάλι τον πανικό, ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ και ξεκάθαρα ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ, ΕΦ' ΕΝΟΣ ΖΥΓΟΥ
ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ,
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ …
 
… ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
 
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.
 
Έτσι μπορούμε να βρεθούμε απλωμένοι όλοι οι Έλληνες, σε όλη την ΑΘΗΝΑ, αλλά και σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος, αφού έχουμε χρόνο και τρόπο να το οργανώσουμε, μαζί με τα παιδιά και πατεράδες μας, 11.000.000 διαδηλωτές και όχι μόνο οι 500.000 σύμφωνα με όσα διέδιδαν τα Μ.Μ.Ε. για τις συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος.
 
Ο φόβος που δεν άφησε πολύ κόσμο να συμμετάσχει ... δικαιολογημένα μπορώ να πω, τώρα δεν θα υπάρχει.
 
Ο καθένας, μπορεί και ας το κάνει πράξη, να διαμαρτηρηθεί έξω από το σπίτι του. Πιασμένος χέρι με χέρι με τον γείτονά του, χωρίς κομματικές καθοδηγήσεις και παρωπίδες. Απλά, αυθόρμητα και προσωπικά … για τον ίδιο και τα παιδιά του.. Αυτό το μπορεί, χωρίς να φοβάται.
 
Μπορούν να συμμετέχουν και οι ένστολοι οι οποίοι έχουν την ίδια αγωνία και βιώνουν τα ίδια προβλήματα με όλους μας.
 
Και τότε οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ή και ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
 
ΣΚΕΦΘΤΕΙΤΕ το εξης. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα δείξει στον κόσμο τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ.
 
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΤ' ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
 
ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ,
 
ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
 
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου