Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ !!!


1
ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ !!!!!
=============================================================


Μέχρι πριν 2-3 δεκαετίες η κατάκτηση των κρατών από τον επίδοξο παγκόσμιο κατακτητή γινότανε με τα όπλα .
Ο επιτιθέμενος με στρατό εισέβαλε στις χώρες και υποδούλωνε τους κατοίκους και έκανε δική του την γη και όλη την περιουσία της κάθε χώρας.
Βέβαια με αυτόν τον τρόπο επειδή η κατάκτηση δεν ήταν νόμιμη , είχαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα την απελευθέρωση της χώρας επειδή ξεσηκωνόταν ο λαός
Η κατάκτηση με τα όπλα είχε πάντα ημερομηνία λήξης και γι αυτό σκέφτηκαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τον τρόπο που θα κατακτούσαν τις χώρες νόμιμα και δια παντός .

Αυτός ο τρόπος είναι το χρέος .

Δημιουργούν ψεύτικο χρέος , εξαγοράζοντας τους διαχειριστές της εξουσίας των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν και για την εξόφληση του χρέους μεταβιβάζεται η κρατική περιουσία με συμβόλαια , νόμιμα , στους ξένους κατακτητές .
Δεν τους κοστίζουν και σε χρήμα οι δωροδοκίες των πολιτικών , διότι αυτοί παίρνουν το μερίδιο τους , κλέβοντας από τα κρατικά χρήματα με κομπίνες σε συνεργασία με τις δικές τους εταιρείες , όπως η SIEMENS .
Φτιάχνουν δε νόμους για να μην τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη, όπως η βουλευτική ασυλία και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Αυτός ο τρόπος συμφέρει περισσότερο από την κατάκτηση με τα όπλα , διότι οι εισβολείς δεν έχουν απώλειες και σε ανθρώπους .
Απώλειες έχουν οι κατακτημένοι που πεθαίνουν από την πείνα και αυτοκτονούν από την απόγνωση, που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους γιατί απολύονται από τις δουλειές η κλείνουν οι επιχειρήσεις που εργάζονται. ( 100-120 αυτοκτονίες το μήνα οι αναφορές της αστυνομίας τις οποίες δεν δημοσιοποιούν ) .
Η εξαθλίωση που επιβάλουν με τα μέτρα που παίρνουν , διαλύοντας το κοινωνικό κράτος , καθυστερεί η και ακυρώνει κάθε αντίδραση από τους κατοίκους , μέχρι να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους .
Σε εμάς στους ΕΛΛΗΝΕΣ φρόντισαν όχι απλά να δωροδοκήσουν αυτούς που θα έπαιρναν την εξουσία , αλλά να βάλουν και δικούς τους ανθρώπους αρχίζοντας και 2 η 3 γενιές πίσω , για να φαίνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και να μην αντιδράσουμε άμεσα .
Ο ίδιος ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μέσα στην βουλή είπε προς τους βουλευτές , ότι αν μετρήσουμε το Ελληνικό DNA των νυν και τέως βουλευτών , ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν. ( το βίντεο είναι στην διάθεση όλων , όπως και της Μ. Δαμανάκη που είπε ότι είναι Εβραία ) .
Του δε πρώτου πολίτη της χώρας , Κάρολου Παπούλια , είναι γνωστή η Αλβανική καταγωγή του .
Στα επόμενα θα δείτε πως έστησαν την γενοκτονία μας .

antistasitora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου