Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!!



Ενημέρωση 12.55: Αναβολή για 16 Δεκεμβρίου πήρε τελικά η δίκη. Σαν μάρτυρας κατηγορίας θα παραστεί και ο ... Παναγιώτης Δημητράς!

Ενημέρωση 12.15: Δεκτό ως προς τις τυπικές προϋποθέσεις έκανε το δικαστήριο το αίτημα για παράσταση ως πολιτική αγωγή της Αλβανίδας και του Σκοπιανού, ενώ απερρίφθη η περίπτωση του Βοσκόπουλου. Η δίκη έχει προς το παρόν διακοπεί, προκειμένου ο δικηγόρος του σκοπιανού και της αλβανίδας να ενημερωθεί για την δικογραφία. Στο Ναυτοδικείο....
εφτασε ο Θάνος Πλεύρης και ο Πέτρος Μαντούβαλος. Αντιμετωπίζουμε πλέον την πιθανότητα αλβανών και σκοπιανών κατηγόρων εναντίον των μελών του λιμενικού. Η υπεράσπιση ζητά να μην αναβληθεί η δίκη, καθώς 39 άτομα της ειδικής μονάδας του λιμενικού σώματος, εν ενεργεία, δεν μπορούν να ταλαιπωρούνται διαρκώς με αυτό τον τρόπο.

Παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους αλβανών και σκοπιανών συζητείται αυτή την στιγμή

Περίπου 300 άτομα βρίσκονται μαζεμένα αυτή την στιγμή έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, όπου λαμβάνει χώρα η δίκη των μελών της ΜΥΑ του λιμενικού, σχετικά με την υπόθεση των συνθημάτων που είχαν φωναχτεί στην παρέλαση. 300 άτομα που συνεχώς φωνάζουν συνθήματα, όχι μόνο συμπαράστασης στους δικαζόμενους, αλλά και κατά αυτών που έσυραν στις αίθουσες των δικαστηρίων τα βατράχια του λιμενικού σώματος. Ο παλμός είναι πολύ δυναμικός και αναμένεται καθώς η ώρα περνά να μαζεύεται και περισσότερος κόσμος.
Στο δικαστικό μέτωπο τώρα, οι δικαστές έχουν αποσυρθεί για να συζητήσουν την αίτηση του δικηγόρου Χαλκίδας Θανάση Τάρτη (γνωστού και από την εμπλοκή του στις δίκες κατά του ΕΚ) για παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Παύλου Βοσκόπουλου, γνωστού από την δράση του με το "Ουράνιο Τόξο", ο οποίος δήλωσε Μακεδόνας, πολίτης του ελληνικού κράτους, του Ντέιβιντ Βίτκος, κατοίκου Αθηνών - σκοπιανό,μέλους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφνωνιών του Ελσίνκι (το γνωστό "κέντρο" του Π. Δημητρά) και της Μιρέλλας Τσελνίκου, επίσης στελέχους του ΕΠΣΕ, αλβανικής καταγωγής. Αναμένεται η απόφαση, αν και θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να δούμε μια δίκη, μέσα στην ελληνική επικράτεια, όπου θα δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου