Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!


Tο άρθρο αυτό, μπορεί να είναι το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ μας

Το κάνουμε για την αλήθεια και για την πατρίδα μας: Συνέλληνες!!! Σας προκαλούμε να καταλάβετε επιτέλους με το τι έχουμε όλοι μπλέξει. Με τα παρακάτω που περιγράφουμε υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει η ίδια μας η ζωή ! Θα σας καταγγείλουμε δύο περιπτώσεις όπου θίγονται δύο καταστάσεις. Δυστυχώς η περιγραφή της δεύτερης ίσως σημαίνει έως και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ εναντίον μας ! Δεν αφορά και δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν blog και την ευθύνη φέρει το....
blog free-apopsis.

Ένα μικρό Ιστορικό μεταξύ δυο σεναρίων και η απόδειξη γιατί μπορούμε να κινδυνεύσουμε.

1) Σενάριο πραγματικό και οι επιπτώσεις του :

Σάλος προεκλίθη όταν σε μια θεατρική παράσταση όπου δυο ηθοποιοί που υποδύονται τον Ιησού και την Μαρία την Μαγδαληνή εμφανίζονται σχεδόν γυμνοί να κάνουν έρωτα επί σκηνής….

Οι επιπτώσεις : Οργή και αγανάκτηση και δυσμενή σχόλια. Κατά τη γνώμη μας, το έργο θέλει να πουλήσει και προσβάλλει τη θρησκευτική συνείδηση του λαού μας. Είναι μια ανήθικη προσέγγιση ενός θέματος που θέλει να προκαλέσει και όχι να προσφέρει τίποτα, μα τίποτα στην τέχνη.

Απλώς εκμεταλλεύονται δύο Ιστορικά και για πολλούς Ιερά ονόματα, να κάνουν ντόρο, να κόψουν εισιτήρια, να προκαλέσουν συζητήσεις θρησκευτικό –μεταφυσικές και κουλτουριάρικες και να γίνουν διάσημοι. Αυτό είναι το κίνητρο τους.

Ακόμα και ένας «λογικός Άθεος» δεν θα το εύρισκε ηθικό, γιατί : Δεν «προσφέρει» στη τέχνη (είναι ξέρετε τετριμμένο, χιλιοειπωμένο, και αντιγραφή χιλιάδων άλλων ανάλογων περιπτώσεων).
Απλώς τους λείπει ο «πιασσάρικος «star» ή τίτλος π.χ. Η κυρία (+) "Βουγιουκλάκη" ή «μερικές το προτιμούν…», αντίστοιχα. Και έτσι το ρίξανε στα θεία για το θαύμα της εισιτηροείσπραξης…

Αποτέλεσμα ; Αναβολές παραστάσεων, διαφήμιση, αρνητική διαφήμιση (που είναι και αυτή διαφήμιση). Δηλαδή κέρδισαν δημοσιότητα !!!

Όσο για τις επιπτώσεις ; Εάν παιχτεί τελικά η παράσταση θα έχουμε προπηλακισμούς , αψιμαχίες, μηνύσεις και ιστορία αυτού του θλιβερού θιάσου τελειώνει κάπου εδώ.

Θα αποτελούσε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ φαινόμενο «παρανοϊκής» πρωτοτυπίας εάν κάποιος τρελός ζωσμένος με εκρηκτικά ανέβαινε στη σκηνή και φωνάζοντας «Χριστός Χριστός» εκτελούσε φονταμενταλιστική ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ τρομοκρατική ενέργεια : Δείτε απλώς πόσο παράξενα ηχούν οι προηγούμενες δυο προτάσεις.

2) Σενάριο εφικτό που ίσως μας κοστίσει και εκείνο το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ εναντίον μας..

Ας υποθέσουμε πως η παραπάνω «καλλιτεχνική παράσταση» είχε μια απλή προσθήκη : Δυο ηθοποιοί που υποδύονται τον Ιησού και την Μαρία την Μαγδαληνή εμφανίζονται σχεδόν γυμνοί να κάνουν έρωτα επί σκηνής και ένας τρίτος ηθοποιός όπου θα υποδύεται τον μεγάλο προφήτη του Ισλάμ να οφθαλμοπορνεί της σκηνής αυτής και επι τούτου να βαυκαλίζει με παλινδρομικές κινήσεις τα γεννητικά του όργανα !

Εμείς εδώ ΤΟΛΜΟΥΜΕ να περιγράψουμε τη σκηνή αυτή, και ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ μόνο με τη περιγραφή !!!

Υπάρχει περίπτωση καλλιτέχνης να σκηνοθετήσει τέτοια σκηνή (μιας και η τέχνη δεν έχει όρια έτσι δε λένε, εκείνοι οι «προοδευτικοί» ;) ;

ΟΧΙ κύριοι δεν υπάρχει κανείς από εκείνους τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ να τολμήσει, γιατί καταλαβαίνει πως θα αποκτήσει Αμέσως ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ εναντίον του από Ισλαμιστές φονταμενταλιστές !

Ακόμη και για μας που περιγράφουμε αυτό το φαινόμενο ή τύχη μας μπορεί να «παίζεται» ! Τόσο δύσκολο είναι πλέον να πεις την αλήθεια στην Ελλάδα σήμερα.

Όσο για την περίπτωση εάν κάποιος τρελός ζωσμένος με εκρηκτικά ανέβαινε στη σκηνή και φωνάζοντας «ΑΛΛΑΧ ΑΛΛΑΧ» και εκτελούσε φονταμενταλιστική ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια :

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ! Θα γινόταν σίγουρα : Αυτή είναι και η «μικρή» διαφορά…

Δείτε απλώς την αντίθεση δίχως φόβο , πάθος και προκαταλήψεις, για την άλωση που ήδη υφιστάμεθα.

Απλά ως επίλογο μόνο δύο αυτονόητα :

Α) Αν αντιμετωπίζεις τον εκτελεστή σου με ταπεινότητα και λουλούδια ενώ εκείνος κρατά ένα μαχαίρι για να σε σφάξει τότε προσποιήσου ότι ήδη είσαι άγγελος. Μπορεί μετά θάνατον να έχεις δίκιο. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ο θάνατός σου.

Β) Αν μειωθεί ο πληθυσμός ενός λαού από υπογεννητικότητα τότε οι λαοί με την υπεργεννητικότητα θα στείλουν μετανάστες και θα επιδιώξουν να φτιάξουν αποικία.
Στην χειρότερη ΜΟΝΟ περίπτωση το κράτος της υπεργεννητικότητας θα κάνει πόλεμο για να εξασφαλίσει τους πόρους διαβίωσης για τους κατοίκους του. Στην καλύτερη έχει την Ελλάδα με τους πολλούς προδότες της :

Εμπρός «παιδιά», ανοίξτε κι άλλο τα σύνορα για το Ισλάμ !

Πόσοι νέοι λαθρομετανάστες ισλαμιστές μπήκαν σήμερα ; Γνωρίζει κανείς «παιδιά»; Μπαα

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου