Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ......ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!


Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Καυστικά σχόλια Αυστραλού Ακαδημαϊκού για την πολιτική της πΓΔΜ όσον αφορά το όνομα

Καυστικός αλλά και ειλικρινής ήταν ο καθηγητής Ιστορίας και Κλασικής Αρχαιότητας, του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, John Mellvin-Jones...
, κατά τη διάρκεια διάλεξης του σε φοιτητές με θέμα: «Η σημασία της ιστορικής αλήθειας και το Μακεδονικό Ζήτημα». Όπως ανέφερε η αλαβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων Lajm, ο Αυστραλός καθηγητής «Γνώρισα έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την πΓΔΜ στο Περθ.
Είναι καλοί πολίτες, εργάζονται σκληρά για να ζήσουν. Ωστόσο επειδή δεν είναι αρκετά μορφωμένοι, δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσουν τη διαστρέβλωση της Ιστορίας, που σε αυτήν εδράζεται η χώρα τους, και αυτή την επιβάλλει, χωρίς να έχει καμία ιστορική βάση. Η πΓΔΜ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ιστορική βάση η οποία καθορίζει και την εθνική ταυτότητα. Αν κάποιος είναι γυμνός δεν έχει δικαίωμα να κλέψει τα ρούχα κάποιου άλλου».
Ίσως τελικά το ελληνικό ΥΠΕΞ θα έπρεπε να αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο Ακαδημαϊκό και τους 370 Πανεπιστημιακούς από όλο τον κόσμο που λένε όχι στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στον σφετερισμό της Ελληνικής Ιστορίας και να ξεκινήσει μία παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης των διαμορφωτών γνώμης γιατί δυστυχώς μέχρι σήμερα οι Σκοπιανοί το παίζουν μονότερμα.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου