Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ?????


“Οι Τούρκοι έσωσαν το …ΠΑΣΟΚ απο τον γκρεμό”

Share
«Οι Τούρκοι της Θράκης έβγαλαν νικητή στις εκλογές τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη, και έσωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον… γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».
Αυτά τα προκλητικά αναφέρονται σε άρθρο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπίρλικ» της Θράκης, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την προκλητικότητα, αλλά και τους στόχους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει όλους τους ανθέλληνες μειονοτικούς.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κυβερνητικός συνδυασμός «Κοινωνική Συμμαχία» του Άρη Γιαννακίδη που κέρδισε τις εκλογές στην περιφέρεια οφείλει τη νίκη του στην τουρκική μειονότητα και τώρα ζητούν συγκεκριμένες θέσεις εκπροσώπων τους στην περιφερειακή διοίκηση.
Επί λέξει στο άρθρο της εφημερίδας «Μπιρλίκ» αναγράφονται τα εξής: «Στη νίκη αυτή καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Και έτσι η τουρκική μειονότητα έσωσε και το ΠΑΣΟΚ και τον Γιαννακίδη».
Ευχόμαστε στον κ.Γιαννακίδη επιτυχία και ελπίζουμε να δείξει με ξεκάθαρες πράξεις αν άλλαξε ή όχι τη στάση του και τη λογική των υπηρεσιών του έναντι των Τούρκων της Θράκης.
Γιατί μην ξεχνάμε ότι η θητεία του θα είναι μόνο για 3,5 χρόνια».
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου