Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ...ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!


Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Πως να αλλάξει η κατάσταση ...

Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψή μου σχετικά με τον τρόπο αλλαγής της κατάστασης στη χώρα μας.
Εκατσα και σκέφτηκα με ποιον τρόπο μπορεί να ανατραπεί αυτή η άδικη και τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης στον εργαζόμενο κόσμο.

Με εκλογές : Δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος να προκυρήξει εκλογές, γιατί πολύ απλά, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο που του έχουν αναθέσει οι προστάτες του. Ετσι και αλλιώς, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες εκλογές, ενεργούμε σας πρόβατα και είτε θα κάνουμε αποχή (αδιαφορία) ή θα ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ !

Ειρηνική διαμαρτυρία/πορεία/απεργία : Θα κατέβουμε πάλι μερικές χιλιάδες άνθρωποι μπροστά από τη βουλή, με φωνές, πλακάτ. Η τηλεόραση φυσικά θα "απεργεί", μην τυχόν και παρασυρθεί κανένας και κατέβει στην πορεία ! Οι πολιτικοί μέσα από τη βουλή, θα μας βλέπουν και θα χασκογελάνε, μιλώντας με τον κολητό τους βιομήχανο στο κινητό, και κοροιδεύοντας τον κόσμο που θα φωνάζει απ' έξω.Ταυτόχρονα θα σκέφτονται τη βραδινή έξοδό τους με την γυναίκα ή την γκόμενα, σε "in" στέκια που δεν συχνάζει η λεγόμενη πλέμπα.

Επέμβαση στρατού : Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, μιας και οι κυβερνώντες έχουν φροντίσει να βάλουν σε όλες τις ανώτατες θέσεις, άβουλους κομματικούς αξιωματικούς, που προτιμούν να δουν την κόρη τους να βιάζεται από Τούρκο στρατιώτη παρά να δυσαρεστήσουν τον κομματικό τους προιστάμενο.

Αδιαφορία και κλείσιμο σε μοναστήρι : Είναι μία λύση, προσωρινή όμως, γιατί πολύ γρήγορα θα καταλάβεις πως εκεί μέσα, τον ρόλο της κυβέρνησης έχει η διοίκηση της εκκλησίας, δηλαδή οι ίδιοι άνθρωποι που γλεντάνε με την εκάστοτε εξουσία.

Αρα λοιπόν δεν υπάρχει σωτηρία ; Υπάρχει, αρκεί να σκεφτούμε τι είναι αυτό που μπορεί να τους πονέσει και να τους αγγίξει πλέον. Το μόνο που φοβούνται πλέον είναι μην χάσουν τη σωματική τους ακεραιότητα. Ολα τα άλλα τα έχουν καλυμμένα. Ο μόνος τρόπος πλέον είναι επίθεση κατά μέτωπο για να τους χτυπήσουμε εκεί που δεν μπορεί να τους σώσει κανένας δικηγόρος, κανένας "νόμος", κανένα φτιαχτό δικαστήριο, καμμία βουλευτική ασυλία, κανένας βιομήχανος "φίλος" τους. Γιατί στο τέλος όλοι άνθρωποι είμαστε και φοβόμαστε για τη ζωή μας. Δείτε το πρόσωπο του χτυπημένου Χατζηδάκη και θα καταλάβετε ... Ας πάθουν κάτι ανάλογο 2 ή 3 υπουργοί της κυβέρνησης και θα δούμε μετά τι αλλαγές θα γίνουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου